Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

cnım o rengi tutturabilemn için saç renginin açılması lazım yoksa turuncuya dönük dediğin renkleri (bakır tonları) sıcak çikolata kahvenin üzerine tutturamazsın kendin boyarsan açık tenli olduğun için bence seni soluk gösterecektir bu renkler.yinede sen bilirsin cnım ama bi kuaförden yardım almn gerek.

cnım dediğin gibi saçın oryalle açıldığı için genelde saç boyandığı zamn o açık renk olan yerler hem çabuk akar hemde farklı bi renk alır bakır ı tutturabilirmiyim demişsin saçını bir hafta arayla istediğin renkte boyaman gerek yalnız açık yerlerin üzerinde boyayı daha çok uygula yani saçının açık yerleri uçlarda ise 2.defa boyayacağın zamn saçının uçlarına daha çok yönlenmelisin.

teşekür ederim canım

Canım böyle bi konu acıtgın icin ne kadar teşekkür etsek azdır :) bende bişi sormak istiyodum, cnm bnim sclarımın dogal hali koyu kumralımsı ama cok fazla boya gördü, (siyah,kumral,çikolata,kahve rengine benziyen bi turuncu) şimdi ise güzel bi renk ama turuncu gibi ben bunu koyu küllü kumrala boyarsam olur mu snce yada koyu kumrala mı boyamam gerek ? ne kadar tutar yada akarsa trunculuklar gider mi küllüde ? şimdiden çok sağol canım zemuszemus

benimde bir sorum var yelda hanım cevaplarsanız sevinirim. benim saçlarım şuanda bal köpüğüne yakın bi renk açık karamel gibi. ama dipleri geldi siyah. acaba dip boyasını nasıl uygulasam. hangi renk olmalı turunculuk kalsın istemiyorum. bu rengi kuaförde boyatmıştım. evde dip yapmayı düşünüyorum.

oryel yada açıcı kullanmakda istemiorum saçlarım fönden yıprandı acaba daha açık tonlara boyayarak elde edebilirmiyim ne renk önerirsin

yardımların için çok teşekkür ederim hepimize cewap weriosun cok incesinopuyorumnanaktan

cnım şuan saçının renginin turuncu gibi olduğunu yazmışsın küllü kumrala boyarsan çok farklı bi renk olabilir koyu kumrala boyamanı öneririm ve tam koyu kumral olacağını sanmıyorum bu yüzden sende 1 hafta geçtinten sonra tekrar bi boyama yapman gerekebilir ancak bu sekilde yaparsan turunculuktan kurtulursun :)

kuaföre yaptırdıysanız eğer sizin evde dip boyama yapmanız olmaz çünkü uçlarla aynı tonu tutturmanız zor ve aldığınız boyada kutuların üzerinde olan tam rengi vermez diplerin açılması gerek .

yardım ederseniz sevinirim ben sürekli koleston fındık kabuğu boyuyordum sıkılınca loreal casting çikolata kahveye boyadım ancak çok koyu oldu yaklaşık birbuçuk aydır boyamadım rengi açıldı şimdide loreal başka seriden fındık kahveyi verdiler çikolatadan daha açık olsun dedim die sizce olurmu bu arada kendim kumralım ve kahverengi gözlüyüm beyazlarımda var ne dersinizbilmiyorumkismile

yeldacım benimde sorum var,saçlarım ballı büsküvi rengindeydi..haliyle arada
kızıllıklar vardı..kuaföre gidip röfle istiyom dedim..koyu kumrala boyadı
kızıllık gitsin die sora çok açık olmamak şartıyla saçıma röfle attı..boyatalı
2 ay oluoor..kızıllıkdan eser yook saçımda..biraz daha açtırmmak istiyorum..evde kendim
sarı boyasam açılırmı bişi farketmezmi ne yapmalıyım saol şimdiden
kaydirigubbakcemile2

ÖZZYEREN- yardım ederseniz sevinirim ben sürekli koleston fındık kabuğu boyuyordum sıkılınca loreal casting çikolata kahveye boyadım ancak çok koyu oldu yaklaşık birbuçuk aydır boyamadım rengi açıldı şimdide loreal başka seriden fındık kahveyi verdiler çikolatadan daha açık olsun dedim die sizce olurmu bu arada kendim kumralım ve kahverengi gözlüyüm beyazlarımda var ne dersiniz

hemn olmaz fındık kahveyi boyayabilirsiniz yada ondan brz daha açık renk tercih ederseniz daha iyi olur.:)

Son düzenleme:

açılmaz cnım evde kendin boyarsan saçının koyu olan yerleri brz açılır açık olan yerler ise beyazımsı durabilir.

sağol canım çok teşekkürler,canım aslında benim istediğim açık sarı bakır rengi piyasada bildiğin markada boya varmı yani hangi renkleri karıştırarak elde ederim onu sormak istemiştim ama bilgiler için sağol öyle yaparım bidahakinea.s.

anladım cnım şuan piyasada bildiğim öle bi marka ve renk yok cnım kendiniz evde karıştırırak yapmanız zor çünkü ortaya ne çıkar belli olmaz o yüzden biişey öneremiyorum üzgünüm:sinifsinif:

tmm.canım çok sağol yinedea.s.

canım bu rengın adı ne ve nası elde edebılırım beyaz tenlı acık kahve gozluyum demıstım hani.bana gider mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…