Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

bende uzun bir süre değişik sarılar kullandım.platinler doreler falan.ama her zaman aynı mood da olmuyosunuz.şimdi balköpüğü istiyorumm ama turunculuk olmasın da istiyorum...simdi 5 cm diplerim uzun dip boya yaptırırken artık osarılar sekilden sekile giriyor boz yesil gibi bugday tenliyim ama kaşlarım koyu renk umarım en iyi şekilde tarif etmişimdir sana kendimi....normalde ten olarakta soluk tenli oldugum için sarı aydınlık bir ifade veriyordu ama artık hiç canlı değil hacmini kaybetti o nedenle kademe kademe koyu renge geçmeyi düşünüyorum bir süre bal köpüğü kullanmak için ne yapmalıyım.:çok üzgünüm:

Canım banada yardımcıı olur musunn??senağlama

benim saçlarım röfleydi.dün kuaföre boyattım.bronz kahvemiymiş neymiş adı.fakat sarılar kapanmadı.eve kendim boyamayı düşünüyorum ne renk tavsiye edersiniz(kahve tonlarından).beyaz tenli ela gözlüyüm.

saçını kademe kademe kumral boyakullanarak açmaya deneyebilirsin.boya olarak koleston yada loreal alabilirsin saçlarının yıpranmış saç bakım yağları var cnım onlardan kullan.

saçını hiç boyamamışsın cnım bence doğal kalması daha iyi en azından saçların yıpranmamış olur.ama yinede fikrimi söyleyimkaramel tolarının ten rengine pek gideceğini sanmıyorum.kahve tonlarını tercih edebilirsin.

şuanki saç rengin platin sarımı öyle ise Loreal Casting Creme Gloss - 730 Bal Köpüğü - Saç Boyası nı deneyebilirsin zamnla dahada koyultursun.

mrb yelda benim şuanki saç rengim palette altın karamel aralara kendim ışıltı gibi gölgeler atmak istiyorum bunu evde yapmam mümkünmü yarıdmcı olursan sevinirim

mrh arkadasım benımde saclarm 14 ay önce röfleydi ama cok yıprandı ve rengi iğrenç oldu hemen koyu kahve boyadım yaklasıyk bir yıldırda boyamadım 6 parmak kadar kendı sacım asagılar tabı actı biraz kahve gibi boyamak istıyorum ama ne renk karasızım alt tabanından dolayı kumralım bu arada gözülerım koyu kahvee cnm

çikolata kahve yapabilirsin cnım

merhaba yeldacım
benim saçım da kahvenin üstüne açık olmayan bi sarı var yüzüm beyaz gözler kahve kumral gibiyim
ben karamel yapmak istiyorum acaba kendim evde tutturabilirmiyim bu rengi bilmiyorumkismile

merhaba ,

beyonce'un bu saç rengi evde hangi boya ile elde edilebilir ?

ikisi aynı ton mu bilmiyorum..ikisi de güzel ikisi de olabilir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…