selam yelda,bu soru cevap hizmetin için öncelikle sağol:)benim sorum şu,ben 1buçuk ay önce çikolata kahve boyadım uçları koyu dipler açık tuttu.şimdi kızıl yapmak istiorum..su yoğun renk açıcılardan alıp koyu kısımlara sürsem sonrada kızıl boyasam sence tutar mı?kuaföre sordum boyayı silme işlemi yaparım dedi yıpranmazmış öyle ama ben pek ikna olmadım yıpranmayacağına senin önerin nedir canım?
açıcı sandre sarısıydı ama sonuç malesef iyi değil açmıor açtıkça turunculaşıordu yıkadım bende
benim amacım diplerini küllü bir renge çevirmekti ama olmuyor saçımın cinsi müsade etmiyor sanırım şu an dipleri orta kumral gibi uçlar ise platine yakın bir renk oldu ve dip röflelerim kapandı napmalıyım bilmiorum,diplerim doreli uçlarda platin çok tezat oldu yani
sarı kızıl tonları olabilir cnım açık tenli olduğun için istersen açık kestane dene önce saçına brz açılması için istersen dediğim gibi küllü sarı dene zmnla açılır öle
selam yelda,bu soru cevap hizmetin için öncelikle sağol:)benim sorum şu,ben 1buçuk ay önce çikolata kahve boyadım uçları koyu dipler açık tuttu.şimdi kızıl yapmak istiorum..su yoğun renk açıcılardan alıp koyu kısımlara sürsem sonrada kızıl boyasam sence tutar mı?kuaföre sordum boyayı silme işlemi yaparım dedi yıpranmazmış öyle ama ben pek ikna olmadım yıpranmayacağına senin önerin nedir canım?
pardon yelda sana yanıt yazacağıma başkasına yazmışım
canım yaa sacımın suanki halinide koydum tarcın bakırı tek seferde mi boyayım yoksa altın sarıyıda karıstırayımmı icine bilmiyorumkismile
canım acıcıda alacagım su mavi toz olan orial herhalde saclarım yıpranır diye korktugumdan 15 20 dk kadar beklettim ilk bastan naylon gibi oldu ama hemen zeytinyaglı bakım uyguladım eski haline dönüverdi gene almayı düsünüyorum ne olacaksa elimde olsu kuaföre gitsem de aynı ypranma olacak zaten hatta kızıldan bakır karamele döndüm bir ara bundan daha beter olmustu..
cnım fotoğraf koyabilirmisin bi bakayım saçınaya çok uğraşmışsın keşke daha önce okuduklarını uygulamasaydın renk karıştırma olayını saçını bi göreyim ona göre sana bişeyler söleyim sana hem son işlem olsun hemde tam düzgün bi renk olsun saçın.
saçının yıpranmasından korkmuyosan açıcı kullan o zamn cnım ama dikkatli ol lütfen ondan sonra istediğin rengi boya saçına toz oryel alcaksın dimi onu saçına düzgün sür ve çok bekleme 5 dk bekle sonra ısı uygula çok yakından değil saç kurutma makinasını kullan taraklada tara bi taraftan ısı uygularken sen görüceksin zaten hemn açılıcak saçın baktın açıldı heryer hemn yıka ok
canım 100 mesaj gerekiormuş sanırım resim eklemek için
yelda merhabaolumunekankayizsmile
ben saçımı yıllardır (7-8 senedir) siyaha boyuyorum
şimdi saçımı bakır gibi açık bi renk istiyorum sence siyahtan bakıra dönme olasılığı yüzde kaçtır hiç umut var mıkaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım yardımların icin..canım aslında cok sık boyadım sacımı ama naturel boyalara boyadıgımdan allahtan kötü olmadı..sanırım saca sürdükten sonra ısı uygulayacagız degil mi?? ben bekleyip direkt yıkıyordum cok tesekkür ederiim..
peki aldıgım renkler istedigim renge yaklastırırmı benii...bilmiyorumkismile
saçına sür 5 dk dursun ondan sonra ısı uygula cnım kesinlikle daha fazla bekletme.a.s
diplerim altın kumral diyelim röfleler aradan altın altın parlıo ,uçlar platin sarı ve dipler röfleyle beraber kapandığı için4-5 cm kumral oldu tabi çok sırıtıyor,gidip röflemi yaptırsam yine yoksa dibini orielle mi akıtsam ama bu seferde çok açık olan yerlerle koyu yerin bağlantısına geleceği için kopmasından da korkuorum
İnsallah bu sefer olur canım yaa uuff gene olmassa cok üzülürüm..:sinifsinif:
Biraz sonra acıcı alacagım gece yarısıda boyarım artıkk:ecrin_bebek:
evet oryalle kendin açsan şimdi cnım açık olan sarılarda daha beyazımsı olucak istersen kuaföre git yada istersen röfle setlerinden kullan ama açık olan yerlere sürme tmm yada saçını koyu tonlarda boyamm gerek sen nasıl istersen bak düşün
olur olur uyguladıktan sonra bana yaz ok.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?