Koyu kahve gibi canım. Yinede biraz siyaha yakın.
Daha sonra hangi renk boyatıyım sence. Yani hangi renk daha iyi gider yüzüme. Beyaz tenli ve ela gözlüyüm.
Canım bende bu rengi istiyorum bugün boyadım ama hani biraz koyusu bile olsaydı razıyım ama yanından bile gecmedi suan koyu kumraldım biraz daha actı sac rengimi palette naturel bal köpügüne ve gene palette naturel acık papatyayı karıstırıp boyadım..
Bu rengi elde edebilmem icin hangi boyaları kullanmalıyım cok acil cevap almam lazım yardımcı olabilirsen sevinirimma.s.
Mrb öncelikle herkese.Benm saçım şu an altın bakır ben açık sarıya dönmek istiyorum kaç aşamada sarı olur yada olur mu?
cnım saçın koyu kumralmış hemn bu renge kendi şartlarında döndüremezsin palette naturel 8-77 tarçın bakır boya sonra sonucu yaz bide foto ekleyebilirsen daha iyi olur ona göre bakarız tmm şuan sana şunu şunu karıştır diyemem çünkü boyaların üzerlerindeki renkler birebir tutmadığı için ne olur bilemiyorum.
saol cnm peki önerdiğin bi marka var mı koleston loreal palette vs.
Canım öncelikle yardımın icin tesekkür ederim..Ama bu renk cok turuncumsu:bbo:
Bunun üzerine nasıl bir renk boyanacak ki istedigim gibi olacakkfisfisfis
Ve ben mesela tarcın bakıra boyadım arkasından hemen istedigim rengin boyasına boyamam gereklii cünkü o tarz renkleri pek sevmiyorumm :S
merhaba benim saçım çikolata kahveydi uzun zaman.Sonra voila nın bakır kızılına boyadım ilk boyamada kızıl ağırlıklıydı 2.de bakır ağırlıklı oldu.Ben kahvesi yoğun ama içinde bakır da olsun istiyorum.Palette tarçın bakır aldım boyarsam bu saçımın üstüne turuncu olucak galiba içine hangi renk karıştırmam gerek açık papatya diyenler var ama o da çok açık olabilir ben turuncu sevmiyorum esmerim zaten.bronz kahve ya da daha açık bi kahve mi karıştırmam lazım?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
slm YELDA benim sana bir sorum olucak yardimci olursan cok mutlu olurum benim su an ki sacimi en son loreal in cikolata kahvesi ile boyadim.biraz koyu bi renk oldu yirmi gun once boyamistim yavas yavas aciliyo ama ben asagidaki link de olan cagla sikelin sac rengini cok begeniyorum..bu tonu evde kendim tutturabilirmyim.bi arkadas caglanin sac rengi icin karamel ile kahve kopugu karistip 40 lik oksidayan kulllaninca caglanin rengi tuttuyoo yazmis ama bu sac rengi icin mi bilemiyorum.sence bu sac rengi ne ben karamel&bakir da begeniyorum ama kizillik istemiyorum.bu tonlarda olan bir onerin var mi?simdidn tesekkurler canim...
link koyamiyormusum((malesef caglanin sari tisortu ve gri ceketi ile cekilmis foto telde konusurken cekilmis olan belki daha once gormusundur diye yazdim.cok komik oldu saol cnm
bu sölediğim renk senin saçına tutmucakki cnım yalnızca istediğin renge ulaşman için bi yol oluck.saçın koyu çünkü daha sonraları aşama aşama istediğin renge dönecek
slm cnm benmde bir sorum olacak,benm saçlarımda altın sarısı röfle var,şimdi dip boyam geldi,tekrar kuaför e gidip röfle yaptırmak istemiyorum çünkü diplerdeki çizgililikten hiç hoşlanmıyorum,dipleri tek renk doğal bir sarı olsun istiyorum,evde saç açıcılarla bunu nasıl elde edebilirim?? ( birkere denedim turuncu oldu ve saçlarım normalde koyu kahve) ilgilenirsen çok sevinicem...
yelda bana da yardımcı olabilir misin çok kötü durumdayım
saçıma yaptırdığım dip röflem ve boyam uçlarla alakasız bir renk oldu,uçlar platin gibi ama diplerim altın sarısı ve dore kumral olmuştu,burdaki arkadaşlarım deneyimlerine göre koleston açık küllü sarı ile boyamamı tavsiye ettiler dün uyguladım ve daha rezil daha turuncumsu bir renk çıktı,bende arkasından gidip açık küllü kumral aldım oksidanı da 6lık aldım açmasın rengini iyice die,fakat o da koyu dore kumral oldu,uçlarımın rengi yıkarken geldiği için koyu sar gibi oldu ,hadi uçlar yıkadıkça akar ama diplerim çok feciii,acaba gri ve mavi le cilamı yapsam,dip röflelerim de kapandı,rezil ettim yani saçımı
yeldacım az önce gittim igora 12-11 açıcı aldım,daha önce sana yazdığım mesajları görebildin mi?
12-11 bir parça saçıma sürdüm bekliorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?