Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olabilir misiniz💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzukulagi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
143
71
48
Merhaba herkese iyi günler. 9 haftalık amileyim ve ilk hamileliğim. Hamilelikle ilgili hiçbir şey bilmiyorum tanıdıklarım yardımcı olmak için bir şeyler söylüyor ama herkes farklı bir şey söylediği için kafam çok karışıyor bu dönemde neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım doktor kontrolü sıklığı yapılacak testler vs bilgisi olan ya da benimle aynı durumda olan var mı acaba

Kontrole gitmissindir heralde ilk gebelik taramalarını yapmıştır doktor, kan idrar almıştır diye dusunuyorum, aile hekimine de gidip gebelik kaydı yaptır, onlar takip gerektiği zamanda ararlar, ayda bir de doktor kontrolüne gidersin, ağrın sizin leken kanaman olursa hemen bı acile gidersin, folik asit başlatmıştır doktor onu kullanirsin, sonraki kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Bolca dinlen kendini zorlama ağır kaldırma, bol su iç, meyve ye, hayırlı uğurlu olsun inşallah

Çok teşekkür ederim üç farklı doktora gittim ilk ikisi yüzüme bile bakmadı son gittiğim doktor kan idrar aldı. ilk gebelik taramam geçen hafta yapıldı diğer randevum nisanın sonunda sizce geç kalmış miyim tarama için bazı değerlerim farklı çıktı çünkü

Niye geç olsun, zaten kalp atışını duymadan yapmıyorlar, problem olmaz

Teşekkür ederim mesela çatlak kremi varmış bir tane popüler siz kullandınız mı böyle bir şey

Teşekkür ederim mesela çatlak kremi varmış bir tane popüler siz kullandınız mı böyle bir şey
Yok oğlumda da tatlı badem yağı kullandım hiç catlamadim, bu sefer de tatlı badem yağı ve soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok memnunum, çatlayacak olan her türlü catlar sadece kuruluğu min.indirmek için uğraşıyoruz senin için daha erken bebiş büyümeye başladıkça karnın büyüdükçe kullanırsın

Son düzenleme:
Hayırlı olsun size de peki karnım ne zaman büyümeye başlar bide cinsiyet bir dahaki gidişimde belli olur mu acaba

Sağolasın, 14.haftadan itibaren yavaştan buyumeye başlar karnın, o haftalarda gidersen cinsiyette görünür inşallah
Cok teşekkür ederim peki cinsiyet ile ilgili belirtiler varmış ya onlar doğru mu? Mesela sabahki mide bulantıları erkek bebeği kasık ağrısı sagdaysa erkek soldaysa kız vs gibi

Cok teşekkür ederim peki cinsiyet ile ilgili belirtiler varmış ya onlar doğru mu? Mesela sabahki mide bulantıları erkek bebeği kasık ağrısı sagdaysa erkek soldaysa kız vs gibi
Hic inanma hurafe benim ikisi de solda biri kız biri erkek, bulantım sabahtan aksama geçmez, tanıdıklarımda hiç tutanda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…