Yardımcı hanım arıyorum-Kartal

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
363
İstanbul
Merhaba kızlar, açıkçası nereye yazacağımı bilemedim. Burayı uygundur diye gördüm, yazıyorum.

Nerdeyse 1 sene olacak buraya taşınalı, hala bi yardımcı hanım bulamadım.

Kartal'da oturuyorum. Soğanlık yeni mahalle - KentPlus Sitesi'nde oturuyoruz. 3+1 evimiz, çok büyük bi ev değil. İşi 1 günde rahatça bitebilecek bi ev yani.

Sitenin servisleri var, yakındaki bazı ulaşım noktalarına kadar bırakıyorlar ve oradan alıyorlar.

15 günde bir gelsin istiyorum. Orta yaşlarda olsun, 25-35 yaş civarı uygundur, güçlü kuvvetli olsun istiyorum. İşi elinin ucuyla yapan birisi hiç işime gelmez, doğru düzgün iş yapan birisini arıyorum. Biraz da eli yüzü düzgün olsun mümkünse.

Nolur birileri bi okusun, çok zordayım. Acil bi yardımcıya ihtiyacım var.

İlginize şimdiden teşekkürler.

konunuz uygun bölüme taşınmıştır...
bilginize...

özelden msj atamıyorum.özelden tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşırım.iyiakşamlar

kimseyi buldunuzmu bulamadıysanız ben talibim daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Sanırım özelden mesaj yazamıyorum ben

özelden msj atamıyorum.özelden tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşırım.iyiakşamlar

kimseyi buldunuzmu bulamadıysanız ben talibim daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Sanırım özelden mesaj yazamıyorum ben

Kızlar merhaba, ilginize teşekkürler.

Birkaç küçük sorum olacak, cevap verebilirseniz sevinrim. (telefon numaramı şimdi vermiyim, eğer teoride anlaşabilirsek, pratikte anlaşmak için elbette arayacağım)

Öncelikle isimlerinizi öğrenebilir miyim?
Kaç yaşındasınız? Evli misiniz?
Çoluk çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşlarındalar?
Eşiniz ne işle meşgul?
Nerede oturuyorsunuz?
Kartal'daki Kentplus sitesine nasıl ulaşacağınızı biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ismim kezban 39 yaşındayım 2 kızım var boşandım dolayısıyla eşimin mesleği yok:)) kızlarım 21 ve 20 yaşlarındalar kadıköy de oturuyorum kartalı bilirim ulaşım sorunum olmaz

maltepede oturuyorum 33yaşındayım.15yaşında kızım var.maltepe merkezde oturuyorum.kartalda oturduğunuz siteyi bilmem ama kartalı biliyorum.

ama ulaşamıyorum.sizden haber bekliyorum.özelden msj atamıyorum bana özelden tel nonuzu bırakırsanız.size ulaşırım.hemen görüşebiliriz.

hepinize teşekkürler hanımlar. ilginizden ötürü sağolun.

şimdilik bir hanımla anlaştım. Geldi görüştük, çalışmaya başladık birlikte.
bi terslik olmaz diye umuyorum.
olursa, yeniden başvuracağım adresi artık biliyorum :)

herkese kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…