2 buçuk saatte sadece tüm camlar bitiyor mu ki? Üstüne silme süpürme yapılsın.
Valla bravo bu kadınlara.
Ben camlar girdim mi o gün tamamen onundur :)
En başta şu saatte başladınız şu saate kadar hangi işler biter diye sor kendi söylesin. Fiyatı da başta anlasın bence.
Memnun kalırsam daimi istiyorum diye de baştan belirtmekte fayda var ki işini güzel yapsın.
Rapor al evde dinlen , İnan'ın hiç bir öğrenci ve veli sizin çocuğunuzdan önemli değil
Nası boş geçer ya , sizi vazgeçirmek için öyle demiş , ücretli öğretmen görevlendirilirmüdürümle konuştum rapor alsam dersime kim girebilir diye. Boş geçer dedi. Yapamam yani böyle bir şey. Bilmiyorum kafami da kemiriyor bu düşünce. En azından düşük riski olduğuna dair rapor alıp daha az sınıf almayı düşünüyorum.
Nası boş geçer ya , sizi vazgeçirmek için öyle demiş , ücretli öğretmen görevlendirilir
evim çok küçük camlar da küçük ve sayica az.
boş gecmiyor kisa donem ucretli ogretmen buluyorlar uniyi yeni bitirmis atanmayi bekleyen ogretmen adaylari falan oluyo geneldeki bu o adaylar icinde iyi bir cv ornegi oluyormüdürümle konuştum rapor alsam dersime kim girebilir diye. Boş geçer dedi. Yapamam yani böyle bir şey. Bilmiyorum kafami da kemiriyor bu düşünce. En azından düşük riski olduğuna dair rapor alıp daha az sınıf almayı düşünüyorum.
mesela 40 günlük kurul raporu alsam o 40 gün için görevlendirme yapılır mi ?
Çok naif birisiniz anladığım kadarıyla. Hep kendinizden önce başkalarını mı düşünüyorsunuz?
Öğrencileriniz için rapor almıyorsunuz, eve gelen temizlikçiye yatağın altını süpürmesi gerektiğini bile nasıl söyleyeceğinizi bilemiyorsunuz.
Biraz kendinizi değiştirmelisiniz, hayatta önce kendinizi düşünün sonra başkalarını.
Eve gelen yardımcı da size arkadaşlık etmek için gelmiyor, para kazanmak için geliyor, verilen işi görevi dahilinde yapmak zorunda. Bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?