- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur mu canım hiç öyle şeyYalnız duyarlı olmanız çok güzel arkdaslarında dediği gibi . Eminim yerinizde olsa kızımın odasına giriyor diye rahatsız olacak birsürü kadın vardır .
Benim yardımcı bir ablam var , gelirken bırakacak kimsesi olmadığı için kızını da getiriyor. Kızı, kızımla aynı yaşlarda. 1.5 yıl önce hastalandı, işi bıraktı, o zaman sorun yoktu,çocuklar küçüktü. Ben başkasını buldum ama o abla da çocuğunun evlendiği yere (memleketine) taşındı. Birkaç haftadır yine eski abla geliyor, kızıyla. Sorun şu : biz bu süreçte kızımın odasını yeniledik, bir kız çocuğunu cezbedecek yatak, dolap ,aksesuar ne varsa aldık. Bu yavrucagiz baktı şaşkın şaşkın. Ben çok rahatsız oldum. Ona eskiden de hediyeler alırdım, beğendiği eşyalardan verirdim ama şimdi oda ilgisini çekiyor, fark ediyorum. Hatta geçende kendi kendine odada konuşuyordu, 'odan çok guzelmis' vs. Ben de dikkatini falan dağıtmaya çalıştım, yemek hazırladım ama hep oraya gidiyor. Acaba orayı oyun alanı gibi mi görüyordur yoksa üzülüyor mudur bilemedim. Ablayı bir daha çağırmasam iyi mi olur,kötü mü olur onu da bilemedim. 2-3 haftadır bu konuyu düşünüp duruyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Kız 4.5 yaşında. Bu sene okula gitmeyecek, gidecek olsa sorun olmayacaktı.
biz kızıma 2 yas doğum günü yaparken, o abla da 'çağırırsan ben de gelirim kızımla' demişti, ben yine etkilenebilir mi acaba diye kararsızdım. kadın gelmek isteyince 'tabii gelin' dedim. o zaman da bakmıştı çocuk, 3 yasındaydıyarami actin.ben bosanmadan evvel ac gozlu kocamin karnini doyurmak icin temizlige giderdim cocuguma bakacak kimse olmadigindan mecburen yanimda gotururdum.bi keresinde ev sahibi kadin cocuguna dogum gunu hazirligi yapti bende oglumla ordayim.etrafin susune pusune cocugun odasi oyuncaklari ve hediye gelen oyuncaklara oyle bir boyun bukup bakisi vardiki evladimin bu gun bile gozumun onunde.simdi durumumu duzelttim yok diyecek biseyi yok ama gel gorki o sahneyi atamiuorum ben aklimdan ((
biz kızıma 2 yas doğum günü yaparken, o abla da 'çağırırsan ben de gelirim kızımla' demişti, ben yine etkilenebilir mi acaba diye kararsızdım. kadın gelmek isteyince 'tabii gelin' dedim. o zaman da bakmıştı çocuk, 3 yasındaydı
doğum gunu olayı eski bir olay:/ su an özellikle yatağa takıldı çocuk. ben de odasında yatmıyor diye almıştım :/Çağır tabi ya,mutlu olsun yavrucak,ona da hediye alın,ne bileyim pastayı beraber üflesinler,hani mutlu olsun kuzucuk,bu yaşlarda bilinçaltına atılan şeyler ileride travma olarak ortaya çıkar çünkü.Çocuğun zihninde bugünler kötü ya da mutsuz olarak kalmasın
***Gece gece dağıttın beni yeminle,şu an ekonomi sistemine,eğitime vs her şeye deli gibi sövüyorum
doğum gunu olayı eski bir olay:/ su an özellikle yatağa takıldı çocuk. ben de odasında yatmıyor diye almıştım :/
birlikte yapboz falan yapıyorlar, kızım anneannesine falan yeni aldığı seyleri gösterir bağıra bağıra, neyse ki bu kıza yapmıyor öyle ama işte o da daha 3.5 yasında. neyin kime söyleneceğini bilmiyor kiNe kadar iyi yureklisiniz oyle...Sarilasim geldi vallahi...
Gozlerim doldu minigin o halini dusununce
Bence ona da pariltili seylerden alin bol bol gelip oynasin
yok saçma değil, gecende uyudu çocuk kanepede, annesine dedim x'in yatağına yatırayım mı diye, yok gözümün onunde olsun dedi, yani ben teklif ettim :/Gelsin gitsin sizin eve yatak yeni gördüğü için şu an cazip gelmiştir,bir müddet sonra hevesi geçer ama eğer yadırgamazsanız tabi benimki haddini biraz aşma farkındayım da öyle içimden geldi bir gün o kızcağızı da o yatakta uyutun derim :/ Ne bileyim içinde kalmasın
Bilemedim çok mu saçma
birlikte yapboz falan yapıyorlar, kızım anneannesine falan yeni aldığı seyleri gösterir bağıra bağıra, neyse ki bu kıza yapmıyor öyle ama işte o da daha 3.5 yasında. neyin kime söyleneceğini bilmiyor ki
yok saçma değil, gecende uyudu çocuk kanepede, annesine dedim x'in yatağına yatırayım mı diye, yok gözümün onunde olsun dedi, yani ben teklif ettim :/