- 13 Ağustos 2022
- 8.752
- 4.450
- 103
- 31
Yalnız yaşarım korkmam diyorsan sen bilirsin.İki ablam var akraba evlılıgı onlarda kalıyorum her seferinde kendi evim babamla annemle olan abimler gelip gidiyor benim yanıma etrafımda çok baskı var büyüklerden diyorlar abılerin evlenmiş ablaların evlenmiş kimse seninle uğraşamazlar zaten onlarında kendi çapında bir sürü sıkıntısı var onlarıda suçlayamam onlarda istedikleri hayatı yaşıyamadılar bazen hayat vuruyorsa hep vuruyor işte
Bunun için yapacağınız tek şey umursamaz olmak. Sonuçta dünyanın derdi bitmiyor. Bizlerde bu hayata bir kere geliyoruz mutlu olmak için çok sebep varken neden dünyanın veya insanların derdini çekelimTeşekküre ederim yorumlarınız için iş için ben çok güzel yemek yaparım hep hayalım bir restorant açmak bu yüzden aynı zaman kitapta yazabılırım roman bile o konuda yeteneğim aslında bir çok konuda yeteneğim var değilki ama sadece piskolojik olarak çöküşteyim bir kaç kez kitap yazdım sonra yırttım attım her seferinde bir hayatımda bir sorun oluyordu ne zaman umutlu olsam hayat pat yüzüme yapiştırıyor korkuyorum hemde çok umutsuzum sizler çok güzel yorumlar yapıyorsunuz ama yaşıyan insanlar bilir belki hayatı benimkinde daha kötü olan bir sürü insan var bunun farkındayım ama güçlü olamıyorum istiyorum çok ama olamıyorum umarım bir toparlana bilirim benimde hayalerım var her insan gibi umarım bir gün başarabilirim
Şuan maddi konusunda sıkıntım yok annem babamın bakıcı maaşını biriktirerek ev oturduğumuz evi aldim zaten harçlık konusunda abilerim o konuda sıkıntı yaşatmıyorlarbaşın sağolsun ablacım.. acaba aklıma takıldı maddı durum yoktu deıssın ama belkı derme çatma da olsa bir eviniz var mı anneden babadan kalan.. çok güzel yemek yaparım demıssın belkı kendıne küçük bir dünya kurabılırsn boylelıkle
Yalnız yaşamanın korkulacak bir tarafı yok ki. Konu sahibi kendine güvensin yeterYalnız yaşarım korkmam diyorsan sen bilirsin.
Aa 24 yaşında insan niye tek başına yaşayamasın? Asıl ablasında kaç gün kalacak? Anne babasından kalan maaş vardır illa ki, abilerden yurt dışında konu sahibi kendini toparlayana kadar onlarda maddi yardim eder en azından liseyi bitirse sonrası kolayTek başına nasıl yaşasın.Kac gün ablasında abisinde kalacak.
Yıllardır tek başıma yaşıyorum.Tek başına nasıl yaşasın.Kac gün ablasında abisinde kalacak.
Şuan maddi konusunda sıkıntım yok annem babamın bakıcı maaşını biriktirerek ev oturduğumuz evi aldim zaten harçlık konusunda abilerim o konuda sıkıntı yaşatmıyorlar
Daha yaşın çok küçük. Öncelikle hemen bir açık liseye kayıt yaptır liseyi bitir.Ortaokul
o zaman sana tavsiyem kesinlikle kendi evinde kalıp bir işe girmen ve tecrübe kazanman..Şuan maddi konusunda sıkıntım yok annem babamın bakıcı maaşını biriktirerek ev oturduğumuz evi aldim zaten harçlık konusunda abilerim o konuda sıkıntı yaşatmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?