Kontakt Lens Yardıma ihtiyacım var lenssss

bende numaralı şeffaf lens kullanıyorum.3 aylik alıyorum.yanı bir kutuda 3 çift var.markası johnson ama son zamanlar gözümde batmaya başladı.başka marka lens almayı düşünüyorum.

canım tavsiyem senelik alma hele ki ilk kez kullanacaksan ben alışveriş işini şansa çok bağlarım şanssızlık bu ya yırtılır bir şey olur kaybolur sen 3 aylık al benim lensim gözümden düşmüş otobüste ben ancak eve gelince fark ettim nasıl olduğunu inan hiç anlamadım bile

Hıım haklısınız valla ne olacağı belli olmaz

Ben freshlookun zumrut yesilini kullandim uzun sure hala da var bende. Sonra seffaf daha kaliteli lenslerle devam ettim ve anladimki freshlook dandik bi lensmis asiri batma bulanik gosterme falan yapiyo su an. Soloticanin lensleri var asiri dogal biraz pahali ama. Goz bu sakaya gelmez kaliteli bsey alin.

Haklısınız bende öyle düşünüyorum o yüzden böyle konu açma gereği duydum zira göz en hassas yerlerden biri ve çok önemli araştırmalarım devam ediyorrrrrr :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…