- 22 Haziran 2015
- 43
- 5
-
- Konu Sahibi paradisewood
Ben freshlook un hareli yesilini kullanıyorum
Ama senelik değil günlük kullanıyorum :)
Çok doğal duruyor memnunum
Hayır :) her gün takip cikariyorumGünlük nasıl oluyo yani 1 gün takıp atıyor musunuz
Hayır :) her gün takip cikariyorum
Canım 50 ya da 55 lira benim aldığım lensUpss bilgim olmadığı ne kadarda bellipekii hiç gözünüzü rahatsız etti mi ve fiyat aralığı hakkında bir bilginiz var mıı
Canım 50 ya da 55 lira benim aldığım lens
Ben 5 yıla yakındır kullanıyorum artık rahatsız etmiyor
Tabi en ufak bi toz tuy kıl kaçarsa bulaşırsa sorun oluyor :) temizliğe çok önem vermen lazım o yüzden :)
Önemli degl canm yardimci oluyosam ne mutluHııım temizliği önemli evet göz sonuçta şalaya gelmez kullanılan solüsyonunda önemi varmış araştırdığım kadarıyla siz hangi marka kullanıyorsunuz ? Bu arada çok soru sordum kusura bakmayınnnn
Canim yillikta alsan aylikta alsan geceleri cikarmadan yatma ben aylik lens kullaniyorum numarali lens bikackere cikarmadan uyudum gözlerimi asiri derecede kuruttu ve gozumun arkasina kacti korktum bende buyuzden ne alirsan al gunluk cikar cunku gozun hava almaya ihtiyaci var
Numaraları farklı olduğundan mı?şeffaf lens kullanıyorum. 6 aylık alıyorum 1 sene gidiyor.markası johnson
Yillik lens bitane çift aliyosun bir sene boyunca bunlari kullaniyosun ama bence yillik alma canim bir yil boyunca hep ayni lens bence sıkıntı cunku yirtilabiliyor gozunden dusebiliyor ben 3 aylik aliyorum icinde 6 tane lens var yani 3 cift temiz kullandigimda uc aydan daha fazla kullaniyorum
nasıl yani?Numaraları farklı olduğundan mı?
Marka veriliyor mu bilmiyorum ama ben bausch lomb kullaniyorum bir ay fresh look kullandim bilmiyorum çok kaydi gozumden
softlensin astigmat miyop lensini kullanıyorum memnunum 6 aylık benim kullandıklarım ama renkli çok elzem değilse kullanmayın doktorlar lense genelde karşı renkli lensehepten karşılar