yardima ihtiyacim var ? konu annem

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin..
akşam gitmişsiniz acile. gelince yazmışsın. sabah test yapılcak diye şuan durumu nedir? alerji testi yapıldı mı?

bu zehirlenme de değil virus gibi aman yarabbim kötü oldum duyunca allah yardım etsin.

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin..
akşam gitmişsiniz acile. gelince yazmışsın. sabah test yapılcak diye şuan durumu nedir? alerji testi yapıldı mı?
cok sukur annem ıyi . Sabah cildiyeye gittik daha önce kullanmış olduğu ilaçlara alerjisi varmis . 3 serum ve 3 iğne yapıldı . gece uyurkende cok terledi . ateşi düştü gözleri de indi az kaldı . İlginiz icin cok teşekkürler .

Canim baska bir doktora gotur hatta acile gotur, hicbir test falan yapmadilarmi dogru allerjik bir durumda olabilir enfeksiyon gelismiste olabilir ates altta yatan bir sorunun habercisidir.ihmal etmeyip doktora goturmelisiniz.Allahu teala sifa versin.( ve allerjiysede neye allerjisi olmus onu ogrenmek gerekli bence bununda testleri var egitim arastirmalarda)benim fikrim kucuk hastanlerle kalmayin eger istanbuldaysaniz capa yada cerrahpasaya mutlaka goturmelisiniz....

rica ederim ne demek
ay aman aman iyi olmasına çok sevindim, Allah muhafaza dikkat etmek lazım canım. bir daha yaşatmasın Rabbim.

canım bak ilaç alerjisi ilerleyebilen birşey, çok tehlikeli birşey
yaşla birlikte alerji gösterilen ilaç sayısı da artıyor, hiç alerji olmadığın bir ilaçtan alerji olabiliyorsun
annenin koluna şeker hastalarının taktığı gibi bir uyarıcı bileklik takın "ilaç alerjisi" diye yazan
ne olur ne olmaz
birgün siz yokken bir şey olur
alerjisi olan bir ilaç verirler, fena olur

Zehirlenme yok inşallah . Alerjisi neye olablr yada şekerimi yükseldi tam bi üniversite hastanesi aciline gitseydnz orda müşahade altında 24 saat tutulur .sabh mutlaka götürün neye alerjisi varmış baktırın yani ilk defa olmuş un yağ peynir ve şekrdn birinemi acaba ihmal etmyn ki ona göre yemesine içmesine dikkt etsin

Zehirlenme yok inşallah . Alerjisi neye olablr yada şekerimi yükseldi tam bi üniversite hastanesi aciline gitseydnz orda müşahade altında 24 saat tutulur .sabh mutlaka götürün neye alerjisi varmış baktırın yani ilk defa olmuş un yağ peynir ve şekrdn birinemi acaba ihmal etmyn ki ona göre yemesine içmesine dikkt etsin

Alerji testi yaptirmayi ihmal etmememiz gerek . En kisa zamanda gidip yaptircaz . Ona göre önlem alırız bizde içimiz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…