yardima ihtiyacim var ? konu annem

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
Iyi akşamlar kızlar . Direk olaya giricem . Annem temizlik işine gidiyor . Bende dun Isten ayrilmistim. Annem iş yerinde dışarda satılan katmerlerden yemiş ve sonra göz bebekleri alt ve üst olarak şişti. Oyle bi şişme olduki balon gibi .. nese hemen hastaneye götürdü abim Isten almış . Hastanede ıki kez kan verildi kalbine bakıldı falan saat 5 ten gece 3 e kadar hastanedeydik. En son doktor göz doktoruna yönlendirdi. Alerjik bi durum dedi ilaç verdi ıki gun sonra iylesme olcak eger bidaha olursa bu durum kucuk vi durum degil yetiştirmezlerse hastaneye allah korusun dedi ama annem Suan ateşler Icinde . Basim dönüo Dio ve gözleri sis. Yemeden içmeden de kesildi . İlaçlarını icirdm . Şimdilik fayda etmedi ama dualariniza ve yardımcı olabilcek fikirlerinize ihtiyacım var. Yani bole bi durumla karşılaşan oldumu ? Annemi biraz rahatlatmak icin buz Koyuorum arasıra bazende ıslak havlu koyuyorum . Ama kar etmio o anlık inip sonra tekrar sisio anlayamadım lütfen cevaplarnz benim icin onemli

çok geçmiş olsun.hiç duymadım daha önce, ama hastanede kontrol altında olması daha iyi değil miydi,en azından bir gece?

Doktor ıki gun sonra iylesme başlar dedi yani ben o yüzden bekliyorum ve annemde inatcidir biraz . dun gittim oldum yorgulukdan yarın gideriz dio. Ne uyuyabilio ne de oturabiliyor. Kac kez söyledim gel acile gidelim diye kabul etmiyo yarın gidelim dio.

acil ambulasn cagar eve annem kalmamıyo böyle böyle bisey oldu de gelsinler bakalım gerci burası türkiye gelirmi bilmem yaralı degil taksiye binin gelin derler kesin

canım annen bu süreçte saç boyattı mı?
saç boyası alerjisinin de en büyük belirtisidir göz şişmesi???

Ambulans çağır canım öyle durması daha kötü acilde bir tedavi yaparlar.Buz kompresine devam et ama oda çare etmeye bilir en iyisi Acil,Rabbim şifasını versin.

canım bak, annen inatçıdır da
bana bir kere bir ilaç alerji yaptı
ilacı içtikten 1 saat sonra ilk belirti geldi, ilk belirtiden 5 dk sonra bayılacak duruma geldim, 15 dk sonra solunum yollarım şişti
zor götürdüler hastaneye, ölüyordum
doktor bu basit birşey değil diye boşa dememiş

neye alerjik reaksiyon gösterdiği hakkında görüş verdi mi doktor?

Deterjana karşı da alerjisi olabilir bazı deterjanları karıştırarak kullanınca mesela dokunabiliyor
Anneniz temizlik yaparken farkında olmadan maruz kalmışsa gözlerine etki etmiştir
Daha önce hiç kullanmadığı bi deterjan kullandıysa o da etki edebilir

Öncelikle ilgilenen herkese teşekkürler. Hastaneden yeni geldik . Doktor alerji olduğunda ateş olmasi normal degil sabah gelin alerji testi yapılacak ateşin nedenini arastircaz dedi .

Anneniz zehirlenmis olabilir .. son durum ne merak ettim ? Yazik kadin cagiza umarim hastaneye goturmussunuzdur vakit kaybetmeden..cunku anlattiklarin zehirlenmeye benziyor.. bende zehirlenmistim oradan biliyorum..

Bence de ambulans çağırın hemen.
Hiç böyle birşey duymadım. Ne alerji yapmış. Sorun neymiş doktorlar söylemedi mi ?

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Acile gidin bencede. İçiniz rahat eder en azından. Böyle beklemekle olmaz. 2 gün demiş doktor ama azda olsa iyileşme olması gerekirdi durumunda. Ilaç kullaniyorsa.

ıki gun sonra iylesme olcak eger bidaha olursa bu durum kucuk vi durum degil yetiştirmezlerse hastaneye allah korusun dedi

Bunu diyen doktor neye dayanarak söyledi. Yani demek ki önemli bir şey olmuş. Çok garip ya şişmesi

Acile gitmeli ve mutlaka detaylı bir alerji testinden geçmeli
Çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…