dualarımız seninle sen gönlünü ferah tut ve bücürüğünü de üzme senin stresini hissediyorudr o.
ahh bi bilsem benimle olduğunu...
bi hissedebilsem varlığını...
hiç üzer miyim ben mercimeğimi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarımız seninle sen gönlünü ferah tut ve bücürüğünü de üzme senin stresini hissediyorudr o.
Oflu sonuc ne oldu cok merak ettim simdi bende ayni seyleri yasiyorumda
Malesef artmadi ve dusuk yaptimBen de şu an ikinizin de sonuçlarını merak ettim ya
Malesef artmadi ve dusuk yaptim
7. Haftada bu benim 4. Dusugum oldu hepside bu sek8lde belirli bi seviyeye ciktiktan sonra beta hcg dusmeye basliyo bode cok zor hamile kaliyorumYaa geçmiş olsunkaçıncı haftada düşük yaptın
7. Haftada bu benim 4. Dusugum oldu hepside bu sek8lde belirli bi seviyeye ciktiktan sonra beta hcg dusmeye basliyo bode cok zor hamile kaliyorum
Hic birsey bulamiyorlar rahimde perde var dediler ameloyat oldum ama ondan sonra 2 dusuk daha yaptim varsa boyle olanlar yardimci olsun banaBi sebebi varmıymıs acaba ya
İnşallah bidahakini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Hic birsey bulamiyorlar rahimde perde var dediler ameloyat oldum ama ondan sonra 2 dusuk daha yaptim varsa boyle olanlar yardimci olsun bana![]()
Kurtajda oldum sonra yapisiklik dediler rahim filmide cekindim ama olmadi artik umudumu kestimhic duymamistim boyle birşey, simdi okudum senin gibi 3 4 defa düşük yapıp sonra çocuğu olan varmış. Düşükten sonra kurtaj da oldun mu ? Kurtaj sonrası rahim içinde yapişiklik olmasindan bahsedilmiş
Kurtajda oldum sonra yapisiklik dediler rahim filmide cekindim ama olmadi artik umudumu kestim![]()
Insallah allah isteyen herkeze versinUmudunu kesme bak okudugum bi konuda 8. düşükten sonra çocuğu olmuş birinin arkadasininhala zamani var demek seninkinin belki bu sefer olur Allah bilir :)
Insallah allah isteyen herkeze versin
Tarih yakın zaman merak ettim benim de çok az artıyor kese gördük ama beta hcg 4987 iki gün sonraki 6311 kahverengi lekelenme de var korkuyorumMrb yardımınız lzım7 eylulde beta 666.5 iken 9unda 879 cıktı boyle olupta bebegi tutunan var mı lütfen yardm
![]()
11 eylulde 1180 ilen 15 eylulde 1486 oldu bos gebelikmis kurtaja grcem bikac guneTarih yakın zaman merak ettim benim de çok az artıyor kese gördük ama beta hcg 4987 iki gün sonraki 6311 kahverengi lekelenme de var korkuyorum
Kac haftalık hamilesin canım... ben altı haftalık hamileyim hala bekletiyorlar...bos gebelik erken belli olmuyor benim bıldıgım11 eylulde 1180 ilen 15 eylulde 1486 oldu bos gebelikmis kurtaja grcem bikac gune![]()
Kurtaj oldum ben canım 5 haftalıktıKac haftalık hamilesin canım... ben altı haftalık hamileyim hala bekletiyorlar...bos gebelik erken belli olmuyor benim bıldıgım