- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi yarasi_saklim
-
ayrilan o degilki. kavgayla ayrildik bitti. önce benim agzimdan cikti ayrilik lafi, sonra onun. seni daha fazla üzmek istemiyorum dedi. belki klasik laflar. ama tabi bidaha ne telefona cikti ne msjlarima cevap verdi. ama bende öyle düsünüyorum son darbeyi ben vurmusum gibi hissediyorum kendimi sürekli. söz ver beni birakmicaksin hic derdi hep. offff yine icim cok fena oldu....
yani kisacasi bütün erkekler ayni laflari ediyor. Ne kadar yanliz olursa olsun bayramini kutlamayayim diyorsunuz öyle mi? sadece beklemem lazim yani? Insallah bu sekilde tamamiyla onu unuttugumu sanip benden vaz gecmez. Ama gerci arkadaslik talebini kabul ettim sonucta.
Merhaba arkadaslar,
uzun süre aradan sonra, yine ben. size olan yenilikleri anlatmak ve sizden biraz fikir almak istedim. bundan üc ay önce, hala sevdigim eski sevgilimin dogum günüydü. dayanamayip facebooktan kutladim. cok soguk bir sekilde sadece tesekkür etti ve arkadaslariyla sakalasmaya devam etti. bu kalbimi cok kirdi. Onu sildim. ardindan facebooktan ciktim. bikmistim su lanet siteden. bir hafta sonra mail geldi. benimle konusmak istedigini yazmis. cevap vermedim. kalbim kirikti. aradan iki ay sür onra aradi. cok sasirdim. basta acmadim. ikinci kez aradi ertesi gün, actim. yaptiklari icin özür diledi, beni cok özledigini söyledi. kimsenin benim gibi olamayacagini söyledi. onunla arkadas olmak ister miyim diye sordu. kabul etmedim. benimle görüsmek istedigini söyledi. o hafta misafir vardi. evden cikamiyacagimi söyledim. yinede beklerim dedi. baska bir gün olur ama o gün cikmam imkansiz dedim. bisey demedi. kapattik. simdi aradan yine iki ay gecti. sizce daha birsey gelir mi? beklemekten biktim. kendisi bankada calisiyor. sirf o yüzden o bankaya gitmiyorum, dünyanin yolunu yürüyorum bu sebepten. arar aramaz hemen atlayacagimimi sanmisti onu merak ediyorum. 6 ay ne aradi ne bisey, bi aramayla hemen ucmalimiydim. anlamiyorum hic bisey. siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?