Yardima ihtiyacim var artik :(

canım bence ayrıldıktan sonra seni kesin olarak facebooktan takip etmiş ki sen sayfanı dışa kapatınca acaba başka birisi mi var hayatında falan diye mutlaka merak edip eklemiştir bence oda seni unutmadı hala zamana bırak güzel şeyler olacak gibi görünüyor

Bence bir sinir halıyle ayrıldı sonrada sana nısbet olsun dıye yaptıgı herseyı yazdı sırf sen gor dıye. Amacı bak sensızde mutluyum msjı vermek herhalde,Talebı kabul etmıssın bırak o yazsın yazmassa sende yazma. Ayrılık acısını 1 kere yasamıssın canın bundan daha fazla yanamaz nasıl olsa.

cogunuzun söyledigi seyler cok mantikli. Kendini sürekli ezik hissediyordu benim karsimda. Sebebini bende anlamiyordum. Simdi bunun nispetini yapiyor olabilr gercektende. Bütün insanlardan nefret ediyorum demesi üzdü beni. bendendemi düsündüm. ama buda bi yollama olabilir belki... Gercektende cok öfkeli bir sekilde ayrildi. Sok olmustum o zaman.

Sana ihtiyacı yok kı cıkartmıs hayatından. Sen hala kımsesı yok dıe onu mutlu etmenın pesındesın. Bir ınsanın kımsesının olmaması elındekılere sahıp cıkabılmesı ıcın ıyı bır ornektır. Hem kımsesı yok hem elındekınınde kıymetını bılmıyor. Ben olsam aramazdım. Sevıyorsa gıttıgı gb gelır. Gelmıyorsada ne halı varsa gorsun. Benı bu kadar sılıp atan bırısının hayatımda işi yokzaten.

Sonuçta giden o. Aynı seyı sen yapsaydın ozaman derdım kı kımsesı yok çocuga bır darbede sen vurmussun derdım. Ama bu kendısı gıtmıs. Sevgı gururdan daha degerlıdır ya cıgnıcek gereksız gururunu gelıcek yada gelmıcek ve sen anlıcaksın senın onun gozunde nerde oldugunu

ayrilan o degilki. kavgayla ayrildik bitti. önce benim agzimdan cikti ayrilik lafi, sonra onun. seni daha fazla üzmek istemiyorum dedi. belki klasik laflar. ama tabi bidaha ne telefona cikti ne msjlarima cevap verdi. ama bende öyle düsünüyorum son darbeyi ben vurmusum gibi hissediyorum kendimi sürekli. söz ver beni birakmicaksin hic derdi hep. offff yine icim cok fena oldu....

canım aynısını benim sevgilimde söylerdi hep hatta ben birdaha arama bitsin dedim diye bileğini kesen biriydi bir zamanlar ama şimdi ayrıyız işte oda bahaneler üretti çok tartışıyoruz seni üzmek istemiyorum falan diye ama bırakıp gitti işte

yani kisacasi bütün erkekler ayni laflari ediyor. Ne kadar yanliz olursa olsun bayramini kutlamayayim diyorsunuz öyle mi? sadece beklemem lazim yani? Insallah bu sekilde tamamiyla onu unuttugumu sanip benden vaz gecmez. Ama gerci arkadaslik talebini kabul ettim sonucta.

elbette canım sen arkadaşlık talebini kabul ederek zaten yeşil ışık yakmışsın ona artık adım atma sırası onda ve güzel bir mesajlada bayramını kutlamalısın bence bunda hiçbir sakınca görmüyorum

hmmmm.... Peki sakinca gören var mi? Ne bileyim kutlarsan havalara giren, erkek milleti kosarsan kacar misali, birak o bir hamle yapsin gibi. Ama ne bileyim ya Allahin günü. Bayram sonucta. aciyorumda cok onu. Kutlasam resmen Allah icin kutlamis olurum. cünkü yanliz. pardon cok soruyorum ama yanlis bir adim atmaktan cok korkuyorum.

Bayram Allah ın gunuyse bayram senınde bayramın o arasın ozaman. Walla canım kesın bişiler soylemıyorum sana ama ben olsa oyle yapardım sen baska bişi yaparsın bılemem ama. Erkek mılletıne acımaya gelmıyor tepene cıkıyor. Seven taraf hep ezılıyor. Ben şu an eşimi ugruna ölecek kadar çok sevıyorum nısanlılıgımızın ılk ayında bızımde boyle problemlerımız. Ama şu anda gereksız bır sebepten bırakıp gıtse asla yakasına yapısmam. gıdenı tutamazsın cunku. bugun gelse yarın yıne gıder.

Bence arama, facede arkadas olmussunuz zaten.
Genel bir kutlama yap Herkesin bayrami mubarek olsun diye, bakalim begenecekmi..
Hatta kusler barissin gibi gondermede yapabilirsin..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

uzun süre aradan sonra, yine ben. size olan yenilikleri anlatmak ve sizden biraz fikir almak istedim. bundan üc ay önce, hala sevdigim eski sevgilimin dogum günüydü. dayanamayip facebooktan kutladim. cok soguk bir sekilde sadece tesekkür etti ve arkadaslariyla sakalasmaya devam etti. bu kalbimi cok kirdi. Onu sildim. ardindan facebooktan ciktim. bikmistim su lanet siteden. bir hafta sonra mail geldi. benimle konusmak istedigini yazmis. cevap vermedim. kalbim kirikti. aradan iki ay sür onra aradi. cok sasirdim. basta acmadim. ikinci kez aradi ertesi gün, actim. yaptiklari icin özür diledi, beni cok özledigini söyledi. kimsenin benim gibi olamayacagini söyledi. onunla arkadas olmak ister miyim diye sordu. kabul etmedim. benimle görüsmek istedigini söyledi. o hafta misafir vardi. evden cikamiyacagimi söyledim. yinede beklerim dedi. baska bir gün olur ama o gün cikmam imkansiz dedim. bisey demedi. kapattik. simdi aradan yine iki ay gecti. sizce daha birsey gelir mi? beklemekten biktim. kendisi bankada calisiyor. sirf o yüzden o bankaya gitmiyorum, dünyanin yolunu yürüyorum bu sebepten. arar aramaz hemen atlayacagimimi sanmisti onu merak ediyorum. 6 ay ne aradi ne bisey, bi aramayla hemen ucmalimiydim. anlamiyorum hic bisey. siz ne diyorsunuz?

6 ay cok uzun bır sure bence canımm yanı yenıden baslamak ıstemıyorsan eger bı konusmayı deneyebılırdın belkı degısmıstır bunun cevabını en ıyı ondan ogrenırsın cunku.. boyle 2 ay arayıp 5 ay aramamakla bı yere varılmaz aska gurur gırerse o asktan hayır gelmez sonucta sevıyorsun bence bı sans daha ver ve konusmayı dene.. boyle yaptıkca kendını yıpratırsın.. bu arada sabrına da hayran kaldım

evet, sabir konusunda bende kendime hayranim. gercekten cok sabirliyim, cünkü sabirin sonu selamettir bence ve kendisini cok seviyorum ne yazikki. ama ben mi aramaliyim. ben ararsam, ne gurur kirici bir durum. sonucta erkek o ve telefonda gayet düzgün davrandim. simdi bide ben mi arayayim. o zaman kendimi cok kücük hissedirim sanki bak bir alo cektim, geldi yine misali... evet konusmak isterdim ve görmek isterdim. ama illa onu dedigi gün mü olmaliydi.... sanki biran aklina esmis gibi.

Canım bence onun istediği gün için müsait değilim ama başka bir gün olur diyebilirsin.Böylece canı isteyince seni göremeyecegini seninde kendine göre bir hayatın olduğunu anlar.Uzun sürmeyecek bir görüşme yapabilirsin.

evet, iki ay önce aradigimda baska bir gün teklif edebilirdim ama etmedim. kalbim kirikti cok. simdi yapsam sacma olur, iki ay gecmis. belki yine arar diye umuyorum. keske hersey güzel olsa. keske beklemeye o kadar göz yasi dökmeye degmis olsa. tüm bunlar beni cok yikti. önce kendime küstüm, sonra ona, simdi ise hayata küsmüs bir durumda yasiyorum. robot gibi. bi kere bir insani sevdim ben. bazen kalbimin resmen atladigini hissediyorum durup dururken, aklima eski günler gelince.keske basa dönse hersey. keskeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…