Merhaba arkadaslar,
uzun süre aradan sonra, yine ben. size olan yenilikleri anlatmak ve sizden biraz fikir almak istedim. bundan üc ay önce, hala sevdigim eski sevgilimin dogum günüydü. dayanamayip facebooktan kutladim. cok soguk bir sekilde sadece tesekkür etti ve arkadaslariyla sakalasmaya devam etti. bu kalbimi cok kirdi. Onu sildim. ardindan facebooktan ciktim. bikmistim su lanet siteden. bir hafta sonra mail geldi. benimle konusmak istedigini yazmis. cevap vermedim. kalbim kirikti. aradan iki ay sür onra aradi. cok sasirdim. basta acmadim. ikinci kez aradi ertesi gün, actim. yaptiklari icin özür diledi, beni cok özledigini söyledi. kimsenin benim gibi olamayacagini söyledi. onunla arkadas olmak ister miyim diye sordu. kabul etmedim. benimle görüsmek istedigini söyledi. o hafta misafir vardi. evden cikamiyacagimi söyledim. yinede beklerim dedi. baska bir gün olur ama o gün cikmam imkansiz dedim. bisey demedi. kapattik. simdi aradan yine iki ay gecti. sizce daha birsey gelir mi? beklemekten biktim. kendisi bankada calisiyor. sirf o yüzden o bankaya gitmiyorum, dünyanin yolunu yürüyorum bu sebepten. arar aramaz hemen atlayacagimimi sanmisti onu merak ediyorum. 6 ay ne aradi ne bisey, bi aramayla hemen ucmalimiydim. anlamiyorum hic bisey. siz ne diyorsunuz?