• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyacim var artik :(

yarasi_saklim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
20
0
36
Avusturya
Merhaba arkadaslar,
ben bu siteye yeni üye oldum. Yurt disinda bazi sitelere kayit oldum ama pek bir yardim alamadim. Galiba türk kadini türk kadinini en iyi anlar.
Belki konu biraz klasik ama benim icin dünyalar kadar önemli suan. Iki yillik bir iliskim vardi. Kendisi beni cok seviyordu. O sevgiyle kimi zaman bogdu beni, bende bundan dolayi biraz geri cekildigim oldugu sürekli. Fazla geliyordu ilgisi. Belkide simarmistim bilmiyorum. Ama iyi bir insandim ben, ve bunu hep söylerdim ona. Ama kendine pek güveni yoktu sanirim. Gerek aile durumumdan gerek egitim durumumdan dolayi, kendini benden asagida görüyordu. Benden utaniyor musun diye kac kez sordu. Hayir utanmiyordum, seviyordum onu. Ama son olarak bir kavga yine her boyutu acti ve ayrildik. Sevilmedigini düsündü yine, seni yanlis tanimisim dedi. körmüsüm dedi. Cok agirima gitti bu laflar. Ben oysa her gece onun icin dua okur evlenme hayalleri kurardim. Yetim ve öksü kendisi. Yasadiklarindan dolayi hayata ve insanlara karsi cok karamsar bir bakisi var.
ayrildik... ayrildiktan sonra kendini birden gece hayatina verdi. bu bar benim o bar senin. Bunlarin hepsinide facebooktan acik acik yapiyordu. Bunlara hic bir anlam veremiyordum ama canim aciyordu. Bende biktigi icin yaptigini düsünüyordum. Cok savas vermisti zamaninda benim icin, simdide bikmis gibi bir hali var. Bir iki kere aradim, mesaj yazdim. Hic orali olmadi. Facebooktan resimlerimi sildi, hayatini devam yasadi.
Ne kadar agladigimi göz yasi döktü burda anlatsam bile kimse tahmin bile edemez. Aradan tam 5 ay gecti. Bu bes ayi ölsem unutmam herhalde.
Ask acisini her detay ile yasadim. Ickisinden sigarasina... ne yazik ki.. Ama o bunlari bilmedi.
Facebookta sayfam disa acikti. Üstelik kuzenlerimle arkadas oldugu icin ordanda aktivitelerimi görebiliyordu. Arada duygusal oldugum acik ortadaydi. Ama baktiginida düsünmüyordum artik.
Yinede icimde bakar görür diye bir his oldugu icin herseyi ona göre yazip ekliyordum. Bir gün bundan biktim ve sayfamin görünürlügünü kapadim. Bir hafta sonra o insandan arkadaslik talebi geldi bana facebooktan!! O gün sok oldum diyebilirim. kabul ettim bir hafta bekledikten sonra. Ve yine ümitlendim tabi:(

simdi aradan 2 hafta gecti bu teklifin geleli. Suan cok sessiz, hic birsey yapmiyor. sizce ne mana tasiyor bu? ne yapmam gerekir? sormalimiyim neden yolladigini? Beni geri istiyor olabilir mi? Onu tekrar hayatima sokmak cok isterdim. Hak ettigi sicak bir yuva vermek cok isterdim. Ben cok temiz kalpli bir kizim ama üstüme gidildiginde kirici olabiliyorum malesef. Ama beni yanlis tanimadigini göstermek isterdim.

kalbim cok kirik arkadaslar. ama geri gelse dünyalar benim olurdu yinede. Buna benzer biseyi yasamis olanlar var mi? Ne yapmaliyim? Sadece beklemek mi?

Seni facebookini disari kapatinca tekrar eklemesi, bu zamana kadar neler yaptigini aslinda takip ettigini gosterir.
Bence bekle, sabret. Sabrin sonu selamettir. Kirginliklar hemen duzelmez. O bar senin bu bar benim diye gezip
mutlulugu alkolde bulamamis, bulsaydi kesinlikle tekrar ekleme ihtiyaci hissetmezdi.
Sen sabret eger senin icin hayirliysa araniz en kisa zamanda duzelsin insallah..

hiç konuşmadın mı ayrıldıktan sonra bence konuşmalısın anlatmalısın kendini ona belki anlar madem çok seviyorsunuz ona da sevildiğini hissettirebilirsin facebooktan msneden netten olacak iş değil bunlar

Ayrildiktan sonra ulasamadigim icin, bir mektup yazmistim. icimi dökmüstüm. yanit vermedi buna. ne düsündügünü bilmiyorum. inandimida bilmiyorum. bende üzülüyorum isimin sanal alemlere kalmasina ama baska carem yok:( zaten bu olay bi son bulsun, su facebook denen igrenc yerdende cikacagim.

Insallah dediginiz gibidir. Mutlulugu disarida bulamadagini bilsem cok sevinirdim. Bekle bigün mutlaka gelecek deseler, hep sabretmeye hazirim. ama cok yoruldum, herseyim bu olayda kilitli sanki. kendimden nefret ediyorum bu kadar zayif bir duruma düstügüm icin.

Gercekten arkadas olmak istemiyordur dimi? Böyle biseyi bilmek dünyami yikardi.

madem facebookla halletmen gerek başka hesap açıp onunla konuşmaya çalış başkası olarak ağzını aramış olursun senle konuşmuyor madem sende bir bunu dene belki kabul eder konuşursun

Belkide dusunmek icin zamana ihtiyaci var.
Bazi insanlar 1 saat icinde pisman olur,
bazilari 1 gun, 1 hafta, 1 ay, 1 yil.
Bence kendince beklemek icin bir zaman belirle.
O zamana kadar geldi geldi, gelmedi sende artik noktayi koy.
Hayatina devam etmeye calis dicemde ayrilik zor cok iyi bilirim.
Allah yardimcin olsun..

Canim yabanci birinle konusmayi birak, eklemeyi bile kabul etmez. Facebooktan sadece ailesi ve arkadaslari ile konusuyordu. Ayriliktan sonra birden nerdeyse tuvalete gittigini bile facebookta bildiriyor. Böyle birsey yapsam benim oldugumu cakar ve rezil olurum.

öyle nergiscim.

Koymustum kendime süre. koydugum süre bitince sayfami kapamistim. ve su olana bak hemen ardindan. Bazen diyorum Allah beklememi istedigi icin mi vaz gecmeme izin vermiyor. Kesinlikle ayriligi kafamda kabul etmis degilim. cok tuaf bir duygu. hala bisey oldugu zaman, aaa bunu barisalim ona anlatirim gibi düsüncelerim var.

Ya bazilari öyle diyor evet. bilerek yapiyor diyorlar. Ama neyi elde etmek istiyor böyle yaparak? Ben bugün suraya gittim sununla gezdim sunu gördüm, gece surdaydim, su pantolu aldim... ben bunlari görünce ne olcak (erkek) akili ile??

Konusmuyoruz facebookta. Ekledim öyle kaldi. o suskun ben suskun.

üzerine düşeni yapmıssın bence aramıssın msj atmıssın
şimdiden sonra onun kararı beklemekten başka bi çaren
olmadığını düşünüyorum

Onemli degil canim,
Bence biraz daha bekle ve hiicc muhattap olma.
Kacan kovalanir teknigini uygulamaya calis.
Gizemli ol biraz.
Suan facete arkadasmisiniz?

Teklifi bir hafta sonra kabul ettim, herkes öyle yapmami önerdi. simdide arkadasiz bir bucuk haftadir. sessiz duruyorum suan. ama cok korkuyorum yanlis davranmaktan. Ne kadar bu konuyla ilgili fikir alabilirsem benim icin o kadar iyi. Ailem bu konuda bana pek destek cikamiyor. anlatmadigim icin tabi, malum... yanlizim derdimle.

oluruna bırak o zaman madem arkadaşca konuşuyorsunuz eğer ki aranızda birşeyler yeniden başlayacaksa zaten olur o senin inadına yapıyordur aklınca

konusmuyoruz. ekli sadece simdi bende.

eger gercektende bilerek yapiyorsa, hic bir anlam veremedigim bir davranis. yani bak ben sensiz ne güzel yasiyorum mu demek bu? Sizce beklersem ikinci bir hamle gelir mi ondan? yoksa ot ot arkadas mi kaliriz facede.

Merhaba arkadaslar,
ben bu siteye yeni üye oldum. Yurt disinda bazi sitelere kayit oldum ama pek bir yardim alamadim. Galiba türk kadini türk kadinini en iyi anlar.
Belki konu biraz klasik ama benim icin dünyalar kadar önemli suan. Iki yillik bir iliskim vardi. Kendisi beni cok seviyordu. O sevgiyle kimi zaman bogdu beni, bende bundan dolayi biraz geri cekildigim oldugu sürekli. Fazla geliyordu ilgisi. Belkide simarmistim bilmiyorum. Ama iyi bir insandim ben, ve bunu hep söylerdim ona. Ama kendine pek güveni yoktu sanirim. Gerek aile durumumdan gerek egitim durumumdan dolayi, kendini benden asagida görüyordu. Benden utaniyor musun diye kac kez sordu. Hayir utanmiyordum, seviyordum onu. Ama son olarak bir kavga yine her boyutu acti ve ayrildik. Sevilmedigini düsündü yine, seni yanlis tanimisim dedi. körmüsüm dedi. Cok agirima gitti bu laflar. Ben oysa her gece onun icin dua okur evlenme hayalleri kurardim. Yetim ve öksü kendisi. Yasadiklarindan dolayi hayata ve insanlara karsi cok karamsar bir bakisi var.
ayrildik... ayrildiktan sonra kendini birden gece hayatina verdi. bu bar benim o bar senin. Bunlarin hepsinide facebooktan acik acik yapiyordu. Bunlara hic bir anlam veremiyordum ama canim aciyordu. Bende biktigi icin yaptigini düsünüyordum. Cok savas vermisti zamaninda benim icin, simdide bikmis gibi bir hali var. Bir iki kere aradim, mesaj yazdim. Hic orali olmadi. Facebooktan resimlerimi sildi, hayatini devam yasadi.
Ne kadar agladigimi göz yasi döktü burda anlatsam bile kimse tahmin bile edemez. Aradan tam 5 ay gecti. Bu bes ayi ölsem unutmam herhalde.
Ask acisini her detay ile yasadim. Ickisinden sigarasina... ne yazik ki.. Ama o bunlari bilmedi.
Facebookta sayfam disa acikti. Üstelik kuzenlerimle arkadas oldugu icin ordanda aktivitelerimi görebiliyordu. Arada duygusal oldugum acik ortadaydi. Ama baktiginida düsünmüyordum artik.
Yinede icimde bakar görür diye bir his oldugu icin herseyi ona göre yazip ekliyordum. Bir gün bundan biktim ve sayfamin görünürlügünü kapadim. Bir hafta sonra o insandan arkadaslik talebi geldi bana facebooktan!! O gün sok oldum diyebilirim. kabul ettim bir hafta bekledikten sonra. Ve yine ümitlendim tabi:(

simdi aradan 2 hafta gecti bu teklifin geleli. Suan cok sessiz, hic birsey yapmiyor. sizce ne mana tasiyor bu? ne yapmam gerekir? sormalimiyim neden yolladigini? Beni geri istiyor olabilir mi? Onu tekrar hayatima sokmak cok isterdim. Hak ettigi sicak bir yuva vermek cok isterdim. Ben cok temiz kalpli bir kizim ama üstüme gidildiginde kirici olabiliyorum malesef. Ama beni yanlis tanimadigini göstermek isterdim.

kalbim cok kirik arkadaslar. ama geri gelse dünyalar benim olurdu yinede. Buna benzer biseyi yasamis olanlar var mi? Ne yapmaliyim? Sadece beklemek mi?

bence sabırlı ol biraz ayrılık kendiyle başbaşa kalarak kafasını toplamaya calışıyor olabilir sana feceden davet göndermesi seni benimsediği sevdiği manasını taşıyor bana göre belkide bir süre görüşmeyerek özlemliği yaşatmakta isteye bilir emin ol muhakkak sana dönecektir ön yargılı olmak yerine kalbin sesini dinlemek bana göre en mantıklısı ALLAH yardımcın olsun tatlım

cok güzel sözleri bunlar. bütün kötü düsüncelerimi ve ön yargilarimi birakip sadece sevgiyi tutmaliyim kalbimde. Allahim uguruna deydigi sürece ona olan sevgiyi kalbimde tutsun.

Back
X