• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yardim:(

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
Yeni evlenicem ev tuttuk ev cok hosumuza gitti fakat mutfagi acik mutfak gibi yapip krmerli acik kapilardan yapmislar. Mutfak oldukca kucuk masa konulmaya yer yok. Salonumda cok buyuk degil yemek masasi koyarsak esyalari bogcaz. Diger kucuk odayami yemek masasi alsak yemek odasi gibi yapsak dedik ama kararsiziz. Fikirlerinizi eksik etmeyin lutfen geceleri uyuyamiyorum :(

benim kuzenim de yemek odası takımını ayrı bir odaya koymuştu, sadece masa ve sandelyeleri bir de konsolu var, gayette hoş oluyor bence, mesela yengemin evi çok büyük salonu falan ama o da yemek odasını ayrı bir odaya yaptı, çok da hoş oluyor bence, böyle şeyleri dert etmeye değmez bu dünya, mutlu olmaya bak :)

benim kuzenim de yemek odası takımını ayrı bir odaya koymuştu, sadece masa ve sandelyeleri bir de konsolu var, gayette hoş oluyor bence, mesela yengemin evi çok büyük salonu falan ama o da yemek odasını ayrı bir odaya yaptı, çok da hoş oluyor bence, böyle şeyleri dert etmeye değmez bu dünya, mutlu olmaya bak :)

başkalarından örnek verdim kendimi unuttum :) benim de salonum küçük, ben de yemek masamı ve konsolumu evin girişine yani hole koydum nasıl uyuyorsa öyle, benim evim değil hoş, hiç de dert etmiyorum hatta tam mutfağımın karşısı oluyor, servis kolay oluyor öyle :)

inan cok mutlu ettin beni su sira herseyi dert ediyorum hersey sikinti cunku anlatamam evlenmek gercekten cok zormus cok sagol. Peki o yemek odasina tenek masasi koycam kose koltuk yada koltuk falan koysam ?

Back
X