• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim

sekermasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
36
2
1
Bursa
Kizlar size birsey hakkinda danismak istiyorum. Ben gecen hafta sali iliski sonrasi hemen 10 dakika gecmeden Norlevo ertesi gun hapi kullandim. Fakat 3 gundur kasiklarimin ustunde migdemde kasiklarimda agrilar var ama oyke agri degil acima gibi bisi afedersiniz tuvaletimi yaparken zorlanmadan aciyor yada sert bi sekikde yere bastigimda hopladigimda hemen gobek deligimin sag alt yani agriyo yada baska yeri sizce bunun sebebi nedir

idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin.. tuvalet sonrası yanma ve hafif pembelik varsa idrarında sistit olmuş olabilirsin.. bir ihtimal ilacında etkisi olabilir ama bi doktora gitmende fayda var. sıcak su torbasını al kasıklarına koy yatmadan önce seni biraz olsa rahatlatır..

idrar yollarını da üşütmüş olabilirsin.. tuvalet sonrası yanma ve hafif pembelik varsa idrarında sistit olmuş olabilirsin.. bir ihtimal ilacında etkisi olabilir ama bi doktora gitmende fayda var. sıcak su torbasını al kasıklarına koy yatmadan önce seni biraz olsa rahatlatır..

Hamilelikle bi ilgisi yoktur degil mi

Back