Yardım....

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.769
121
413
İstanbul
Arkadaşlar bu zamanda herkes iş bulamazken şuan bana 2 iş teklifi var. Fakat arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. ikiside çok yüksek maaşlar vermiyorlar fakat hangisine karar vereceğime şaşırdım. En iyisi sizden akıl almak galiba... 1. şirket turkcelin bir çözüm ortağı 700 maaş - günlük 9tl yemek parası- ssk veriyorlar çizim vs yapacağım haftasonu tatil resmi tatilleri varfakat yol parası yok. diğer şirket ise bir temizlik üretim firması 600tl maaş ve ssk yapıyor yemek şirketten cumartesi öğleye kadar pazar tatil burada ise sekreterlik yapacağım muh. yardımcı olacağım ayrıca çay işleri falan var ama burada yakın olduğu için yol sorunum yok. hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım. Hangi detaylara daha çok önem vermeliyim?

bence türkselinki kendi masanda pc başında elaleme müdürün bile olsa çay hizmeti yapmaktan iidir
yoldada için açılır boşver tebdili mekanda ferahlık vardır

cok açık ki
bırı turkcel çözum ortagı cumartesı ızın

dıgerı caycılık patronun masasını sılmek, adamın bagarıs cagrıslarına gögus germek
cumartesı heba olcak

tabıkı 1. secenek nası düşünebılıyosun kı bunu?

bende ikisinide beğenmedim ama şu kriz ortamında çalışama gibi bi lüksümüz yok.. benim aklım türkcele yattı fakat canım 9 ytl yemek parası diyorsun 9 ytl az be tatlım??
diğer işe gelince hem sekreter hem muhasebe yardımcısı hem çay işleri bence yorar seni...

1. daha iyi ayrıca en azından ssk olacak 700 milyon da öyle kötü bir para değil

arkadaşım bir yerden başlanız gerek...
bence Türkcell'i seçin,daha garantili diye düşünüyorum...
sevgiler...

bencede türkcell daha prestijli ve daha az yorulacağın bir iş gibi duruyo
eğer yol paran çok fazla değilse onu tercih et derim

canım ben turkcellede çalışıyorum ve çözüm ortağı olarak hangi firmadan teklif geldi sana bilmiyorum ama bence kesinlikle 1. şıkkı seçmelisin zira ben inanılmaz şanslı gruptan görüyorum kendimi

ayrıca yükselme şansın da var öncelikli olarak çalışacağın firmanın kalitesine bakarsın sonrada verdiği ücrete ki bu senin başarın ve şirket politikalarıyla doğru orantılı olan birşey ....

Sadece yol yüzünden her açıdan daha iyi görünen Turkcell ortağı firmanın sana teklif ettiği işi mi geri çevirmeyi düşünüyorsun:1shok:

canım turkcelin garantisi var bi adı var ama şartlardan önce severek yapacağn bi iş bulmalısın aksi takdirde kalıcı olamazsın

teşekkür ederim arkadaşlar sanırım yolu sorun etmeyip turkcelli seçmeliyim. Proje çizimlerinide öğretecekler üstelik çok ısrar ediyorlar. Ama içimde tedirginlik var neden ben diye... ıkisinden birini seçmek zorundayım sonrasında pişman olmak istemiyorum...

kariyer yaparken daha önce çalıştığın şirketler senin için referans olur.bence hiç düşünmeden turkcelli seç .ne güüzel bu zamanda iş bulmak.nazar değpmesin.

Yol parasını dert ediyorsun ama turkcell in çözüm ortağı olan firma da hafta sonu avantajın var tabii bu arada diğer firma ile arasında 100 lira fark var zaten bu 100 lira yola gider ikisi de eşitlenir. Kariyer yapmayı düşünüyorsan bence turkcell'in çözüm ortağını seçmen mantıklıdır. Tabii bu arada 9 tl yemek parası verecekler ister simit ye 9 lira alacaksın ister kebap ye 9 lira alacaksın ya da evden getir. Hem istediğin yemeği yiyeceksin. Öbür firma gibi tabldot'a makhum kalmazsın hem de belki paran bile cebine kalır. Tabii yine de senin bileceğin iş etkilemek istemem seni. Sana kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…