• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Kardiyo videoları mı yapmalıyım yoksa yürüyüş mü etkili? 3.haftadayım yürüyüşte pilatese de gidiyorum haftada üç gün bir saat tempolu yürüyüş de haftada 4-5 gün 40-50 dkka arasında yapıyorum diyette yapıyorum ama hala pek zayıflamadım hiç bi fark yok..
Acaba yürüyüş mü yoksa kardiyo egzersizi mi yapmalıyım yoksa ikisi karışık mı?

ikisi karışık,
günde en az 45 dk tempolu yürüyüş+ en az 45 dk kardiyo,
spordan önce protein+kahve (kremasız, şekersiz) metabolizmanı hızlandırır+yağ yakmanı sağlar.
günde 2-3 litre su içmeyi de ihmal etme.

Sporu yanlis yapip kas kutlesi artiriyor olabilir misin oncelik yaglari yakmak olmali kilon varsa
Bence ilk 1,5 ay diyet bol bol su(1,5 2 lt assagi olmamak kaydiyla)metebolizma hizlandirici caylar yesilcay tarcin zencefil vs ve yuruyus baska bise yapma yuruyusu artir kilo vermeye baslayinca kardio plates vs ekle

Ben yürüyüşle epey zayıfladım ama diyet vs bilemiyorum. Kardeşim diyetisyen ile zayıfladı, bu zamana kadar boşa uğraşmışım kendi kendime zayıflamak için diyor. İmkanın varsa diyetisyen ile beraber götür derim.

Sporu yanlis yapip kas kutlesi artiriyor olabilir misin oncelik yaglari yakmak olmali kilon varsa
Bence ilk 1,5 ay diyet bol bol su(1,5 2 lt assagi olmamak kaydiyla)metebolizma hizlandirici caylar yesilcay tarcin zencefil vs ve yuruyus baska bise yapma yuruyusu artir kilo vermeye baslayinca kardio plates vs ekle

Yeşilçay zencefil vs yasak malesef kan sulandırıcı kullanıyorum onlar daha da sulandırdığı için sakıncalı. Pilates de belediyenin kursuna gidiyorum. Sporu doğru yapıyorum kas hemen olmaz zaten ağırlık vs de çalışmıyorum. Ama dediğin gibi yürüyüş diyet su olayı devam

Ben yürüyüşle epey zayıfladım ama diyet vs bilemiyorum. Kardeşim diyetisyen ile zayıfladı, bu zamana kadar boşa uğraşmışım kendi kendime zayıflamak için diyor. İmkanın varsa diyetisyen ile beraber götür derim.

Daha önce diyetisyene gittim aynen şuan yediklerim gibi bi liste yapmıştı anca 300 tl verip muayenenesi olan bi doktor lazım o da ücreti çok. Özele gidilebilir aslında uygun fiyata ama gerek görmüyorum daha önce gittiğim için biliyorum neyi verip vermeyeceğini..
Aslında mantık kolay yapması zor onu da yapıyorum artık bi şekilde arada kaçırsam da

Bu arada yürüyüşle ne kadar zmnda kaç kilo verdiniz günde ne kadar yürüdünüz?
Her yürüyüşüm de zmn geçince olan bi sıkıntım var kaval kemiği ağrısı bi spor hocası yorgunluk birikmiş yağ sürüp ov demişti yine oluyor yürürken adım attıkça acı oluyor diz ile topuk arasındaki ön kemikte.. Sizde de oldu mu hiç?

• Ben yürüyüşle epey zayıfladım ama diyet vs bilemiyorum. Kardeşim diyetisyen ile zayıfladı, bu zamana kadar boşa uğraşmışım kendi kendime zayıflamak için diyor. İmkanın varsa diyetisyen ile beraber götür derim.

Her yürüyüşüm de zmn geçince olan bi sıkıntım var kaval kemiği ağrısı bi spor hocası yorgunluk birikmiş yağ sürüp ov demişti yine oluyor yürürken adım attıkça acı oluyor diz ile topuk arasındaki ön kemikte.. Sizde de oldu mu hiç?

Tartidaki rakam onemli degil, vucudunuz sikilasiyor mu o onemli. Bunun icin vucut olcumleri yapabilirsiniz, mesela aylik belinizi olcun kac cm degismis not alin. Tartidaki rakamlar aldatici olabilir, hele ki boyle guzel spor yapiyorsaniz hic onemsemeyin siz sporunuza diyetinize devam edin.

Kilo vermeyi gectim de hic mi sıkılasmadiniz o kadar zamanda.Kilo degerinizde azalma olmasa da goruntunuzden belli olmasi lazim.Bir seyi yanlis mi yapiyorsunuz acaba?

2 ayda toplam 5 kg vermişim ama 2. Ay daha az,

yarımşar saat sabah , ve akşam hızlı yürüyorum, ama ben daha veremeyebilirim çünkü Doğum öncesi kiloma geldim, birde diyet yapmıyorum boğazımı tutsam daha iyi olur.

Şimdi bacağımda ağrı Yok ama okuldayken okula yetişmek için hızlı yürüdüğümde olurdu, kan gitmiyor gibi, o bacak önyüzü uyuşuyor gibi olurdu, çok hızlı yürüyorsanız oksijen gitmiyor dolaşım yetersiz kalıyor olabilir

2 ayda toplam 5 kg vermişim ama 2. Ay daha az,

yarımşar saat sabah , ve akşam hızlı yürüyorum, ama ben daha veremeyebilirim çünkü Doğum öncesi kiloma geldim, birde diyet yapmıyorum boğazımı tutsam daha iyi olur.

Şimdi bacağımda ağrı Yok ama okuldayken okula yetişmek için hızlı yürüdüğümde olurdu, kan gitmiyor gibi, o bacak önyüzü uyuşuyor gibi olurdu, çok hızlı yürüyorsanız oksijen gitmiyor dolaşım yetersiz kalıyor olabilir

Evwt baya hızlı yürüyorum

Yeşilçay zencefil vs yasak malesef kan sulandırıcı kullanıyorum onlar daha da sulandırdığı için sakıncalı. Pilates de belediyenin kursuna gidiyorum. Sporu doğru yapıyorum kas hemen olmaz zaten ağırlık vs de çalışmıyorum. Ama dediğin gibi yürüyüş diyet su olayı devam
Herkesin bedeni ayni degildir ama arkadas kilolu diyete baslayip spora gitti nasil becerdiler bilmiyorumki gayette duzgun bir yer 1 ay sonra gordugumde erkek gibiydi ust kol omuz sirt falan agirlik calismadi oda bol bol setli bir liatesi vardi lastikle topla vsvs hemen baskiyla biraktirdik yuruyuse dondu haftada 4 gun (21 kilo verdi)
Ben 3hafta haftada 4gun mekik ceksem karin haraketlerini yapsam gobegim v olmaya baslar mesela tam adi nedir onuda bilmiyorum (bircok kisi sevsede ben sevmiyorum karina gobege agirlik vermem misal )bacaklarada intihar edeyim cik yani oyle cabuk forma girmez

Kisinin zamanla kendini tanimasiyla alakali bu isler birazda o yuzden dedim biraz sirf yuruyus yapin bakalim degisecekmi

Rakamlara cok takilmayin listenize yuruyusunuz vs nize sadik kalin bakiniz ornek
IMG_4693.webp

Herkesin bedeni ayni degildir ama arkadas kilolu diyete baslayip spora gitti nasil becerdiler bilmiyorumki gayette duzgun bir yer 1 ay sonra gordugumde erkek gibiydi ust kol omuz sirt falan agirlik calismadi oda bol bol setli bir liatesi vardi lastikle topla vsvs hemen baskiyla biraktirdik yuruyuse dondu haftada 4 gun (21 kilo verdi)
Ben 3hafta haftada 4gun mekik ceksem karin haraketlerini yapsam gobegim v olmaya baslar mesela tam adi nedir onuda bilmiyorum (bircok kisi sevsede ben sevmiyorum karina gobege agirlik vermem misal )bacaklarada intihar edeyim cik yani oyle cabuk forma girmez

Kisinin zamanla kendini tanimasiyla alakali bu isler birazda o yuzden dedim biraz sirf yuruyus yapin bakalim degisecekmi

Ne kadar zmnda 21 kilo verdi acaba?

Back
X