• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim prozac

leylanecla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
40
0
1
Adana
Arkadaslar 5 ay once doktor bna prozacn surubunu verdi iki ay kullandim daha sonra baska bir doktora gitmek zorunda kaldim oda sen buyukaun hap kullanman daha mantikli diye hapini verdi ve 4 aydan sonra gercekten cok isime yaradi inanlmaz derecede. Suan birakmadim ama son 6 gundur hic almadim hapi sizce yapmam gereken ne ? Soktora danismadan bitakmam mantiklimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar 5 ay once doktor bna prozacn surubunu verdi iki ay kullandim daha sonra baska bir doktora gitmek zorunda kaldim oda sen buyukaun hap kullanman daha mantikli diye hapini verdi ve 4 aydan sonra gercekten cok isime yaradi inanlmaz derecede. Suan birakmadim ama son 6 gundur hic almadim hapi sizce yapmam gereken ne ? Soktora danismadan bitakmam mantiklimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle doktoruna danış onlar zaten yavaş yavaş azaltıyormuş.Bende biranda bıraktım prozac hapımı sonra ani duygu değişimleri yaşadım ve kullanmadığıma bin pişman oldum vücut alışmıştı ne güzel.Şimdi bida başladım ve tamamiyle alışmam için uzun süre gerekiyor.Marttan beri yazdırmadığım için devlet bana 1 kutu veriyor normalde iki kutu almam gerekiyodu.Bende kendim sorunları yavaş yavaş çözmeye başladım günde bi defada yetiyor bana :)

Son düzenleme:
Back