Merhaba Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim ve Pkos hastası olduğumu öğrendim (vajinal muayene ile) adet söktürücü verdi (fortucal)işe yaradı ve hormon testi yaptırdım ama henüz sonuçlarım çıkmadı. Eğer pkos hastası iseniz hormon testlerindeki değerlerinizi yazarsanız sevinirim. Yardım mir_bebek:.Çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye Şimdiden teşekkürler hepinize.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim Pkos Hastalari Için Hormon Testi
- Konu Sahibi mervess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Liligum çok Teşekkürler Desteğin Için. Benden Istediği Testler Tsh,ft4,prl,fsh,e2,lh,hemogram,aliş,rubella Rg6,hbs Ag.......bende Anlamadim Bana Bu Konuda Yardim Ederseniz Sevinirim.9 Gun Sonra çikicakmiş Sonuçlar Bakalim Hayirlisi Neyse O Olsun Diyorum Ama. Sonuçlarin Varsa Bana Yazarmisiniz çok Tşkler....
offf derram gerçekten mi yani hormon testi normal çıksa bile yinede hamiş kalamazmıyız benimde vajinal muayenede çıktı 2.5 ay adet görmedim sonra fortucal verdi adet gördüm ama bilmiyorum korkuyor insan:) Allah sana en kısa zamanda bebek verir inşallah...Ne zaman öğrendin pko lu olduğunu...
ama sana şunuda söyliyim görümcemde hormon bozuklugu pkos vardı ama o hamiş kaldı bence cok takma kafana canım nasip işi
çok teşekkürler cnm desteğin içinn...Yani kısmet tabi deee yani korkuyorumm herkes gibi
allah sanada nasip etsin inşallahhh...Ne zamandır tedavidesin nekadar zamandır olmuyor bebiş?
Off gerçekten seni tebrik ediyorum çok metanetlisin cnm benim..:) İnşallah diyorum ama işte insan ister istemez takıyor kafasına yani ben daha 1.5 yıllık evliyim ama böle birşey olunca tabiki yıkılıyor insan...Ümidimi asla yitirmem her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum inşallah sana bana ve bizim gibilere Allahım bebiş nasip etsinnn.
SONUÇLARIM GELDİ SADECE 1 TANESİ GELMEDİ YAZIYORUM LÜTFEN SİZDE YAZIP DÜŞÜK MÜ ÇOK MU BELİRTİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİMM...KORKUYORUMM:: DOKTORA 10 GUN SONRA GİTCEM..
ESTRADİOL: 59.6 pg/ml
FSH : 4.09 mIU/ml
TSH : 1.22 uIU/ml
PROLAKTİN : 11 ng/ml
T4 : 1.32 ng/dl
LH : 4.2 mIU/ml
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ESTRADİOL: 59.6 pg/ml
FSH : 4.09 mIU/ml
TSH : 1.22 uIU/ml
PROLAKTİN : 11 ng/ml
T4 : 1.32 ng/dl
LH : 4.2 mIU/ml
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
benim sonuçlarım ço yüksekti ama seninkiler bana normalmiş gibi geldi yumurtlaman gayet iyi sanki. Tabii bilemem ama çok araştırdım.Bu arada pko lu olup normal şartlarla ikiz çocuk annesi olan arkadaşım var.
Tam beş sen tedavi gördükten sonra pes etmek üzereyken son bir doktora gitmişler ve o doktor onlara "öce Allah sonra dualarla " inşallah 3 ay sonra hamilesin kızım demiş ve 2,5 aylık kortizon tedavisinden sonra 15 günde yumurta takibi ve çatlama iğnesiyle, doğal yoldan hamile kalmış. Şu an çocuklar 6 yaşında. Yani anlayacağınız Rabbim diledikten sonra olmaz diye bişey yok inş. dualarımız eksilmesin yeterki.
Tam beş sen tedavi gördükten sonra pes etmek üzereyken son bir doktora gitmişler ve o doktor onlara "öce Allah sonra dualarla " inşallah 3 ay sonra hamilesin kızım demiş ve 2,5 aylık kortizon tedavisinden sonra 15 günde yumurta takibi ve çatlama iğnesiyle, doğal yoldan hamile kalmış. Şu an çocuklar 6 yaşında. Yani anlayacağınız Rabbim diledikten sonra olmaz diye bişey yok inş. dualarımız eksilmesin yeterki.
merhaba arkadaşlar bende adte düzensizliği ve gebe kalamama sorunuyla doktora gittiğimde bana polikistik over tanısı koydu ama benden hiç hormon tektiği istemedi sadece muyene ile konuldu .verdiği ilaçların dozajını en son seviyede vermesine rağmen genede yumurtalarım hiç büyümedi kistcikler yerinde syıyordu yani ilk işim bu hastalığın ne oldugunu neleri sevmedğini araştırdım spor pko sporu sevmiyor evet hemen kendime bir koşu bandı aldım düzenli spor yaptım yediklerime dikkat ettim bir iki kilo verdim ve gunde en az 2 fincan adaçayı birde sabahları aç karnına 1 çay kaşığı toz safran içtim o ayın sonunda gittiğimde hamileydim:)))doktorum çok ama çok şaşırdı çünki bana artık bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylemişti oğlum şu anda 2.5 yaşında sizde başarabilrisiniz..korkmayın spor yapın zayıflayın..
merhaba arkadaşlar bende adte düzensizliği ve gebe kalamama sorunuyla doktora gittiğimde bana polikistik over tanısı koydu ama benden hiç hormon tektiği istemedi sadece muyene ile konuldu .verdiği ilaçların dozajını en son seviyede vermesine rağmen genede yumurtalarım hiç büyümedi kistcikler yerinde syıyordu yani ilk işim bu hastalığın ne oldugunu neleri sevmedğini araştırdım spor pko sporu sevmiyor evet hemen kendime bir koşu bandı aldım düzenli spor yaptım yediklerime dikkat ettim bir iki kilo verdim ve gunde en az 2 fincan adaçayı birde sabahları aç karnına 1 çay kaşığı toz safran içtim o ayın sonunda gittiğimde hamileydim:)))doktorum çok ama çok şaşırdı çünki bana artık bir tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söylemişti oğlum şu anda 2.5 yaşında sizde başarabilrisiniz..korkmayın spor yapın zayıflayın..
cnm çok teşekkürler bilgin için .... Tabi doğru sölüyorsun herşey allahın taktiri. yani bende vajinal muayenede ortaya çıktı...Yumurtlama sorunum olup olmadığını öğrenmek için hormon testi istedi doktorum...Bakalım hayırlısı cnm belkide senin dediğin gibi olur kim bilir belkide tedaviye gerek kalmadan bebiş sahibi olurum senin gibi...İnşallah cnm çok sağol biraz rahatladım gerçekten...Peki sana hiç ilaç tedavisi falan vermedi mi doktorun merak ettim???