• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yardım...pınar ilk adım devam sütü ile aptamil 2 devam sütü aynı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuna0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
424
1
96
Edirne
kızım 7 aylık ve anne sütü alıyor halen.ek gıdalaraa başladık.ancak sütüm azalmaya başladı ve günlük süt ihtiyacını karşılamıyacak sütüm.doktorumuz aptamil 2 mama verebilirsin günde 1 öğün geceleri dedi (150cc).kızımın günlük yoğurdunuda pınar ilk aım sütü ile tutuyorum çokta güzel oluyor.acaba pınar ilk adım sütü versem aptamilin yerine uygun mu ki.yani ikisi aynı mantıktamı acaba.dr sormak aklıma gelmedi.sonuçta süt 6-12 ay arası bebekler için.acaba zararı olurmu,mama mı vereyim.kızlar yardım lütfen...

selam:81:
aptamil 2 ile pınarın devam sütü aynı şeyler değil.içeriklerinide okuduğun zaman anlayabilirsin zaten.aptamil 2 anne sütü değerinde ve oldukça yarayıcı ve doyurucu.
buarada pınarın sütüde lezzetli ve güzel.ama geceleri yatırmadan içireceksen tok tutsun istiyorsan ve başlamaya karar verdiysen kesinlikle aptamil.:92:

1 yasina kadar cocuklar icin ozel mineral ve demir destegi olsa da inek sutu verilmemesi gerektigini soyluyor doktorlar. bizim doktorumuz peynirde yogurtta ve muhallebilerde inek sutu kullanabilecegimi ama gece icimlerde mutlaka devam sutlerini tercih etmem gerektigini soyledi. biz bebelac kullaniyoruz 6. ayindan beri. simdi 11 aylik. bagisiklik sistemini destekleyici maddeleri icerdiginden aptamili de oneren doktorlar var. bizim doktorumuz pek de fark etmez dedi. 9. ayda sute gecenler de var, aptamile 2-3 yasina kadar devam edenler de. ikisi de bana uc geliyor. 1 ay daha bekleyip sonra inek sutune gecmeyi dusunuyorum ben. ama pinar'in 1 yas sonrasi sutu mu nestlenin balli sutu mu yoksa gunluk sut mu. ya da pastorize keci sutu mu. bu konuda hala karar veremedim.

Back