yardım!!!!Ne zaman doktora gitmeliyim

merkur_kedisi

siyah beyaz film gibi biraz.....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
1.262
1.689
333
İzmir
evet arkadaşlar uzun süre sonra burdayım.9 sene önce doğum yapmıştım.kızım şuanda 2. sınıfa gidiyor.kocaman bir kız oldu.yaklaşık 2 ay önce sipralimi çıkardım.son adet tarihim 26 mart.dün iki tane idrar testi yaptım.ikinci çizgileri silik gördüm.kan testi daha vermedim.doktoroda kese için gitmedim .kan testine ve doktora ne zaman gideyim?bana bir akıl verin

6 yada 7 hafta da diyorlar ama bnde tam hatrlamiyorim sanki hemen gtmisim gormusum ilk test gunu gb once bi kan verirseniz daha iyi olur hcg gorme acisindan.

hayırlı olsun öncelıkle

ilk once adetının 1 hafta geçmesini bekle sonra dogumunu yaptıracak dr git
erken gitmenın bir avantajı yok tabii kanpıhtılaşmanız yoksa

hayırlı olsun öncelıkle

ilk once adetının 1 hafta geçmesini bekle sonra dogumunu yaptıracak dr git
erken gitmenın bir avantajı yok tabii kanpıhtılaşmanız yoksa
kan pıhtılaşmam yada herhangi bir rahatsızlığım yok çok sükür çok sagolun

26 marttan itibaren hesaplayin altı hafta olduktan sonra gidin erken gidince bir hafta sonra yine gel 10 gün sonra yine gel diyor Dr lar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

26 marttan itibaren hesaplayin altı hafta olduktan sonra gidin erken gidince bir hafta sonra yine gel 10 gün sonra yine gel diyor Dr lar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
sağol canım pazartesi nasipse kızımı okula bırakıp sağlık ocagına gidecegim daha 6 hafta olmamış o sebeple bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…