- Konu Sahibi merkur_kedisi
-
ben herşeyi unutmuşum malesef6 yada 7 hafta da diyorlar ama bnde tam hatrlamiyorim sanki hemen gtmisim gormusum ilk test gunu gb once bi kan verirseniz daha iyi olur hcg gorme acisindan.
Fark etmez, sağlık ocağına gidebilirsiniz :)kan testini sağlık ocağına verebilirmiyim ,açlık tokluk fark edermi acaba
Ewt saglik.ocagnda vereblrsin gt ver smdi e nabiza duser ogleden sonr merak ettimkan testini sağlık ocağına verebilirmiyim ,açlık tokluk fark edermi acaba
kızım evde su çiçeği oldu aksilik birde bugün kızımın doğum günü.inşallah öğleden sonra gidebilirimEwt saglik.ocagnda vereblrsin gt ver smdi e nabiza duser ogleden sonr merak ettim
kan pıhtılaşmam yada herhangi bir rahatsızlığım yok çok sükür çok sagolunhayırlı olsun öncelıkle
ilk once adetının 1 hafta geçmesini bekle sonra dogumunu yaptıracak dr git
erken gitmenın bir avantajı yok tabii kanpıhtılaşmanız yoksa
siz kaç haftalık hamilesiniz acabaFark etmez, sağlık ocağına gidebilirsiniz :)
Ben gecikme olduğunda devlet hastanesinin aciline gidip öğrendim :)
Musmutlu yillari olsunkızım evde su çiçeği oldu aksilik birde bugün kızımın doğum günü.inşallah öğleden sonra gidebilirim
çok teşekkür ederiz teyzesiMusmutlu yillari olsun
12+4 benim canımsiz kaç haftalık hamilesiniz acaba
o şimdi sizde cinsiyet heyecanları vardır.ne güzel12+4 benim canım
Erkek dedi doktor geçen hafta :)o şimdi sizde cinsiyet heyecanları vardır.ne güzel
ilk bebekmi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahErkek dedi doktor geçen hafta :)
Evet ilk canım amin inşallahilk bebekmi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
26 marttan itibaren hesaplayin altı hafta olduktan sonra gidin erken gidince bir hafta sonra yine gel 10 gün sonra yine gel diyor Dr lar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinevet arkadaşlar uzun süre sonra burdayım.9 sene önce doğum yapmıştım.kızım şuanda 2. sınıfa gidiyor.kocaman bir kız oldu.yaklaşık 2 ay önce sipralimi çıkardım.son adet tarihim 26 mart.dün iki tane idrar testi yaptım.ikinci çizgileri silik gördüm.kan testi daha vermedim.doktoroda kese için gitmedim .kan testine ve doktora ne zaman gideyim?bana bir akıl verin
sağol canım pazartesi nasipse kızımı okula bırakıp sağlık ocagına gidecegim daha 6 hafta olmamış o sebeple bekleyeceğim26 marttan itibaren hesaplayin altı hafta olduktan sonra gidin erken gidince bir hafta sonra yine gel 10 gün sonra yine gel diyor Dr lar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?