- 1 Haziran 2014
- 202
- 136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurtlanmış bişeyler vardır kuzum başka türlü olmuyor o kebelekler :)Arkaslar aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar:) benim mutfak dolaplarım kelebeklerle dolu. Temizliyorum. Bir dünya baharat bakliyat atıyorum. Açıkta hiçbirşey bırakmıyorum. Bana mısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yardım edinnn
arkadaşlar bu tarz kurt ve kelebekler olmaması için defne yaprağı yerleştirin dolabınıza.. bu yıl hiç kelebeğim yok defne koydum dolaba.. tavsiye ederim. ayrıca saklama kutularının içine de atabilirsiniz...
evet direk koy ... ben kavanozların içine de attım bir iki yaprakk. dolabın da rastgele birkaç yerine koydum. bu yıl kelebeğim olmadı hiç.defne yaprağını alıp koycak mıyız direk dolaba? ve kaç adet koymamız gerekiyor cnm?
deneyeceğim teşekkürlerarkadaşlar bu tarz kurt ve kelebekler olmaması için defne yaprağı yerleştirin dolabınıza.. bu yıl hiç kelebeğim yok defne koydum dolaba.. tavsiye ederim. ayrıca saklama kutularının içine de atabilirsiniz...
mutlaka bir yerde kurtlanma vardır iyice bakın tüm bakliyatlarını boş büyük bir kaba dökün içine bakın kaplarını yıkayın bide havalandırın her yeri süpürge ile çekin muıtfakta olması şart değil bebeğiniz varsa onlarda ara ara yere bişey atıyor ve oda kurtlanıyor inş kurtulursunuz biran önce.Dediklerinizin hepsini yaptım. Tüm bakliyat vs tuppervare bakliyat baharat kutularında. Tuz serptim hepsinin tepelerine. Bir türlü çözüm olmuyor. Yok en sonunda okutup üfleticem
Dediklerinizin hepsini yaptım. Tüm bakliyat vs tuppervare bakliyat baharat kutularında. Tuz serptim hepsinin tepelerine. Bir türlü çözüm olmuyor. Yok en sonunda okutup üfleticem