Yardım m

Ne deşip duruyorsun be güzelim, adam onu sevseydi onunla evlenirdi, seninle evlendiğine göre sorun yoook.

En fazla sevismislerdir. Ne yani adam baska ne yapabilir? En gicik oldugum konudur gecmis gecmiste kalmali.

Siz yokken olan sevgiliye takan insanlara şaşıyorum.
Kaç yıllık evliyim eşime eski sevgilinle neler yaptın hatta kaç kızla çıktın diye hiç sormadım.
Benden öncesi beni ilgilendirmez,benden sonrası olursa ben onu sorun yaparım.

Kendi kendinize evliliğinizi çıkmaza sokuyorsunuz.eşinizde suç göremedim ben.

bişeyler örün kafa dağıtmaya birebir

Daha önce açtığınız konuda eşinizin erkek hemşire olduğunu,bayan hemşirelerle ne haltlar karıştırdığını araştırdığınızı yazmıştınız,bence konu eski sevgili falan değil,ya siz eşinize bir sebepten hiç güvenmiyorsunuz ya da kusura bakmayın ama bu bir hastalık bu kadar kıskançlık hiç normal değil,tedavi olmanız lazım

Ayyy çok pardon karıştırmışım

O ben Değilim karıştırıyorsunuz

Iyi kötü yorumlarınız için Sağolun. Benim bi an önce kendimi değiştirmem ve uğraşlar bulmam Lazım. Eşimi çok seviyorum onu kaybedemem

Iyi kötü yorumlarınız için Sağolun. Benim bi an önce kendimi değiştirmem ve uğraşlar bulmam Lazım. Eşimi çok seviyorum onu kaybedemem
canım 6 yıl geçmiş bugün karşısına çıksa umrunda olmaz eşin değişmiştir bakacağı hoşlanacağı bi tip bile olamaz belki artık
kendimden biliyorum 6 yıl önce beğendiklerime nasıl yaa nasıl beğenmişim diyorum
bilmiyorum anlatabildim mi umrunda bile değildir bence artk

Erkektir bir şey yapmıştır tabiki eski sevgilisiyle önce bunu kabul edin.Yapmayan erkek varmı.
Bunu kabule et ve mutlu ol.Senden öncesi onun yaşamı .Evliliğini boşuna bunalıma sürükleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…