- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Ne deşip duruyorsun be güzelim, adam onu sevseydi onunla evlenirdi, seninle evlendiğine göre sorun yoook.arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
Siz daha önce eşinin eski kız arkadaşıyla cekinmis resimlerini bulan bayanmisiniz???Kariştirdiysam kusura bakmayın.Sağolun yorumlarınız içim
bişeyler örün kafa dağıtmaya birebirarkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
Ayyy çok pardon karıştırmışımDaha önce açtığınız konuda eşinizin erkek hemşire olduğunu,bayan hemşirelerle ne haltlar karıştırdığını araştırdığınızı yazmıştınız,bence konu eski sevgili falan değil,ya siz eşinize bir sebepten hiç güvenmiyorsunuz ya da kusura bakmayın ama bu bir hastalık bu kadar kıskançlık hiç normal değil,tedavi olmanız lazım
O ben Değilim karıştırıyorsunuzDaha önce açtığınız konuda eşinizin erkek hemşire olduğunu,bayan hemşirelerle ne haltlar karıştırdığını araştırdığınızı yazmıştınız,bence konu eski sevgili falan değil,ya siz eşinize bir sebepten hiç güvenmiyorsunuz ya da kusura bakmayın ama bu bir hastalık bu kadar kıskançlık hiç normal değil,tedavi olmanız lazım
Hayır DeğilimSiz daha önce eşinin eski kız arkadaşıyla cekinmis resimlerini bulan bayanmisiniz???Kariştirdiysam kusura bakmayın.
canım 6 yıl geçmiş bugün karşısına çıksa umrunda olmaz eşin değişmiştir bakacağı hoşlanacağı bi tip bile olamaz belki artıkIyi kötü yorumlarınız için Sağolun. Benim bi an önce kendimi değiştirmem ve uğraşlar bulmam Lazım. Eşimi çok seviyorum onu kaybedemem