arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
bu kadar sorun ediyorsanız neden evlendiniz bunu bile bile kendinize açılmamış gül goncası bulsaydınız zaten kusura bakmayın da bile bile evlenip sonra arıza çıkaranlara acayip ayar oluyorumarkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
canım kusura bakma da dertsiz başına dert mi arıyorsun nedir yani.arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
sırf bu sebepten mi evliliğiniz bitiyor yani?Doğru( Allah sonumuzu hayır etsin.
gıttıyse gıttı sanane yanı senden önceymiş sonucta senı sevıyormus kı senı tercıh etmıs gecmıste yasarsan mutlu olamassın..arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
valla sana rahat batmış şekerim sen evlenirken biliyormuyun biliyordun öyleyse deşeleme ne deşeliyorsun taaa bilmem kaç kilometreden kaç senin hesaplarıyla mı uğraşıyorsun allah aşkınaEvet. Sana son bir şans veriyorum dedi. Tekrar bu konuyu açarsan seninle olamıcaz dedi(((