Yardım m

gittiyse ne olacak.siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız? hiç mi günahınız yok

Bunları çok merak ediyorsan evlenmeden önce soracaktın sana uymuyorsa evlenmeyecektim.
Ben de evleneceğim kişinin geçmişine önem veriyorum çoğu kişinin tersine.
O yüzden de evlenmeden önce konuştuk konuşulması gerekenleri.

Bu saatten sonra öğrensen de bir şey değişmez.
Geçmişi değiştiremeyeceğine göre daha da kafaya takarsın.

Dertsiz başına dert ara sen... Gerçek bir derdin olsa böyle saçmalıklarla uğraşamazdın. Kusura bakma sert olduysa!

hakkaten derdiniz yok sizin bu gibi şeyleri dert ettiğinize göre geçmiş geçmişte kaldı neden kurcalayıp evliliğinizi tehlikeye atıyosunuz?

Geçmişi değiştiremeyiz öyle değil mi?
Yapacak bir şey bulamayınca adama sarmışsinız. Yapmayın yahu. Hayatını kendinize zehir etmeyin. Sizi tercih etmiş, evlenmiş.

Sen de farkındasın,işsizlikten amaçsızlıktan eşine takmışssın.
Biraz dışarı açılmanı tavsiye ederim.Kimsem yok diye evde oturulur mu ? Çıkıp dolaşabilirsin,çevreni tanıyabilirsin,günlük geziler yapabilirsin,sinemaya gidebilirsin.
Eşin seni kısıtlıyor mu,o yüzden mi çıkamıyorsun ?

canım ne olacakki?? neden sürekli adamın aklına sokuyosun hatırlatıyosun. ne yaşamışsa yaşamış birlikte olmuş ve hatta birlikte yaşamış olsunlar ne farkedecekki? senden öncesi seni hiç ilgilendirmez. ben de sorarım bazen ama meraktan hiçbi zaman sitem etmedim yada kafaya takmadım onla ne yaşadı acaba diye. banane benim geçmişim onu onunki de beni ilgilendirmez. bi de mesela hep şey düşünürüm kimle görüşmüş olursa olsun kimle ne yaşadıysa yaşasın ömrünü benle geçirmek istedi. o kızlarla değil keza ben de onla geçirmek istedim. en değerlisi bu zaten yoksa tenin tene ne miktarda değdiği çok da önemli değil

Senin hiç mi geçmişin yok. Diyelim ki yok neden eşinin geçmişini saplantı yaptın ağlamak yerine destek alsan psikolojik destek. Önemli olan şu an ki durum. Hayır Ileri gitmek derken öğrenmek istediğin ne bunu soran erkek duydum ama kadın ilk defa görüyorum.

şüphe ve fazla merak sizin sorununuz...erkekler sıkıntıya gelemiyor malesef..bu huyundan vazgeçeceğine dair söz ver eşine barışın...

NEVA denen bir kitap var. muhakkak bulup okumanı öneririm. çok sevdiği kız arkadaşınının eski sevgilisiyle yaşadıklarını kafaya takıp kıza hayatı zindan ediyor.
biraz senin durumuna benzettim.

ah canım ya takıntı çok kötüdür kurt gibi yer insanı.bak bir kez konuş istediğini sor ve bir daha bu konuyu açamamak adına ona söz ver.şöyle düşn eğr isteseydi onunla evlenirdi niye svmediği biriyle evlenip kendi hayatını zehir etsin.adamı da sana söylediğine pişman etme.dil kursuna git kendini geliştir.biraz hobi edin aç interneti farklı yemek tarifleri dene hem kendini hem eşini mutlu et.bırak eski sevgili takıntısını.seninle evlenmeyip seni oyalasaydı belki anlam verebilirdim bu yaptıklarına.ama inan yazık ediyorsun evliliğine,eşine,kendine.toparla kendini...

yardım alın.
tedavi olun ve vesveselerinizden kurtulun.
siz bekarken hiç mi kimse girmedi hayatınıza?
öğrenince ne geçecek eline?

erkek adam ne kadar ileri gidebilirse o kadar gitmiştir.

Kendinize bir uğraş bulun. Ne kadar ileri gittiklerini duyunca elinize ne geçecek???

öğrenseniz ne yapacaksınız ki eşiniz şu an size ait. eşiniz sizin özelliniz eskide kalmış herşey ve şuan sizi eşi olarak tercih etmiş sormayın öğrenmeyin. sanki evliyken yapmışta aldatmış gibi davranıyorsunuz galiba adama.
haa eğer illa ki evliliğimi yıkacağım illa aramızı bozacağım diyorsanız devam edin sormaya

Çalış, kursa git, eğlenin beraber. Eşinin geçmişine niye bu kadar takıyorsun ki? Bilmiyor muydun evlenmeden önce?

İleri gittiyseler bile bu sizi neden ilgilendiriyor? Siz o zmaanlar hayatına yoktunuz bile. Adama ileride falancayla evleneceksin, ileri gitme diye bir vahiy gelmeyeceğine. göre, amacınız ne? Bunun için mi yuvanızı dağıtıyorsunuz. pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…