arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
canım ne olacakki?? neden sürekli adamın aklına sokuyosun hatırlatıyosun. ne yaşamışsa yaşamış birlikte olmuş ve hatta birlikte yaşamış olsunlar ne farkedecekki? senden öncesi seni hiç ilgilendirmez. ben de sorarım bazen ama meraktan hiçbi zaman sitem etmedim yada kafaya takmadım onla ne yaşadı acaba diye. banane benim geçmişim onu onunki de beni ilgilendirmez. bi de mesela hep şey düşünürüm kimle görüşmüş olursa olsun kimle ne yaşadıysa yaşasın ömrünü benle geçirmek istedi. o kızlarla değil keza ben de onla geçirmek istedim. en değerlisi bu zaten yoksa tenin tene ne miktarda değdiği çok da önemli değilarkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
NEVA denen bir kitap var. muhakkak bulup okumanı öneririm. çok sevdiği kız arkadaşınının eski sevgilisiyle yaşadıklarını kafaya takıp kıza hayatı zindan ediyor.arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
ah canım ya takıntı çok kötüdür kurt gibi yer insanı.bak bir kez konuş istediğini sor ve bir daha bu konuyu açamamak adına ona söz ver.şöyle düşn eğr isteseydi onunla evlenirdi niye svmediği biriyle evlenip kendi hayatını zehir etsin.adamı da sana söylediğine pişman etme.dil kursuna git kendini geliştir.biraz hobi edin aç interneti farklı yemek tarifleri dene hem kendini hem eşini mutlu et.bırak eski sevgili takıntısını.seninle evlenmeyip seni oyalasaydı belki anlam verebilirdim bu yaptıklarına.ama inan yazık ediyorsun evliliğine,eşine,kendine.toparla kendini...arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben
arkadaşlar ağlamaktan yazamıyorum bile. Evliliğim bitme aşamasına geldi daha 7 aylık Evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ve ben eşimin 20-21 yaşlarındayken Çıktığı eski sevgilisine takmış durumdayım. Ileri gittiniz mi ne kadar ileri gittiniz vs vs sorup duruyorum kocam usandı artık. Allah Aşkın'a bana tavsiye verin. Yurtdışındaydım kimsem yok evde tıkılıyorum sürekli. Kafayı yicem. Düşünmek istemiyorum. Dua ediyorum geçsin diye ama yine vesvese geliyor. Ne yapacağım ben