YARDIM LÜTFEN :(

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Hayırlı akşamlar kızlar uzun zamandır sağ kasigimda elime gelen bilye büyüklüğünde birsey var. Aslında önceden çok önemsemiyordum taki evlenene kadar. 2 hafta oldu evleneli korkuyorum çocuğum olmicak diye :( sizce ne olabilir aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yadım edebilir mi lütfen :110:

Hayırlı akşamlar kızlar uzun zamandır sağ kasigimda elime gelen bilye büyüklüğünde birsey var. Aslında önceden çok önemsemiyordum taki evlenene kadar. 2 hafta oldu evleneli korkuyorum çocuğum olmicak diye :KK43: sizce ne olabilir aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yadım edebilir mi lütfen :110:
Canım böyle şeyleri ihmal etme derim. Bence hemen Dr a git. Burada kafanı bulandırma. En sağlıklısı bu. Herkesin yaşadığı şey aynı olacak diye birşey yok. Aynı şeyleri yaşayıp farklı hastalık olanlar da var çünkü. Hastasın diye birşeyde yok. Kalbini ferah tut ve bir an önce neticelendir. Geçmiş olsun

Kasıklarda lenf bezleri var ve muhtemelen lenflerde bir oluşum meydana gelmiştir.Yani yumurtalık ya da vb.ilgilendiren bir durum değildir çünkü yumurtaliklar daha yukarıda kasıklarda değil o yüzden kadın hastalığıyla ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.

Lenflerde zararsız nodül olabilir,zararsız kist olabilir ya da sadece yağ bezesi olabilir.
Doktora gitmeden emin olamazsınız burada hepimiz afaki şeyler söyleriz bir an önce bir genel cerrahi uzmanına görünün.. Geçmiş olsun.

Hayırlı akşamlar kızlar uzun zamandır sağ kasigimda elime gelen bilye büyüklüğünde birsey var. Aslında önceden çok önemsemiyordum taki evlenene kadar. 2 hafta oldu evleneli korkuyorum çocuğum olmicak diye :KK43: sizce ne olabilir aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yadım edebilir mi lütfen :110:
Aynısı bnde de vardı ağır filan kaldırdığımda agrırdı doktora gittim fıdık olduğunu söyledi ve yarım saatlik bir operasyon ile aldılar lazer ile ameliyat olmuştum.

Merhaba,

Öncelikle bu tip durumlarda forumlardan gelecek cevaplarla akıl bulandırmaya gerek olmadığı gibi o arada kaybedilen vaktin de kıymetli olduğunu hatırlatmak isterim.
Ama sırf için rahat etsin diye yazıyorum, sözü geçen kitle bir yağ bezesi yahut karın fıtığı olabileceği gibi hiçbirşey de olmayabilir. Ancak hiçbir durumda kadın hastalığı değildir. Bir genel cerraha görünürsen hızlıca çözüm bulabilirsin.

Şimdiden geçmiş olsun

Merhaba,

Öncelikle bu tip durumlarda forumlardan gelecek cevaplarla akıl bulandırmaya gerek olmadığı gibi o arada kaybedilen vaktin de kıymetli olduğunu hatırlatmak isterim.
Ama sırf için rahat etsin diye yazıyorum, sözü geçen kitle bir yağ bezesi yahut karın fıtığı olabileceği gibi hiçbirşey de olmayabilir. Ancak hiçbir durumda kadın hastalığı değildir. Bir genel cerraha görünürsen hızlıca çözüm bulabilirsin.

Şimdiden geçmiş olsun
Biraz da olsa içimi rahatlattiniz çok tşk ederim en kisa zaman da gidecem inşallah Hoppa

Back