Yardım lütfen

Nurcansny

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
73
31
18
İstanbul
kızlar eşim sürekli beynimi kemirmekte. Hergün aynı konu yer açalım büfe açalım bi yer açalım diye.
Ama gel gelelim bizim sermayemiz yok. Şimdi ben kredi çekerek bir yer açmak istiyorum. Böyle okul yanında bir küçük büfe tarzı için tost falan yapabileceğim bir yer sizce maliyeti ne olur ortalama olarak ne kadar harcanır birde böyle bir iş yapıpta ilerleyen para kazanan var mı ?

öncelikle hangi şehirde yaşadığınıza,bulundugunuz konumdakı kıraya göre değişir.Para kazanıp kazanamayacağınız ise etrafta tek okul mu var,başka müşteri potansiyeliniz var mı, rakipleriniz var mı ,kredi ödemeleriniz ne olacak gibi bir çok faktöre bağlı diye düşünüyorum.Ama bu işi yapacaksanız devletin ve bankaların vermiş olduğu düşük faizli ya da ileri tarihte ödemeli ya da kadın girişimci desteklerinden faydalanabilirsiniz diye düşünüyorum.Bu konuyu muhakkak araştırın derim

istanbul bahçelievlerde oturuyorum işlek bi yer bulunur kira dışında diğer maliyetler ne olur onu bilmiyorum. Ayrıca kadın girişimcileri destekleyen kredi mi varmış ilk defa duyuyorum. Cvp için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…