Davranış Bozuklukları yardım lütfen

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

badem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
109
1
46
İstanbul
arkadaşlar 14 aylık kızım anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirmeye başladı. yemek yemek istemiyor. istekleri olmayınca ortalığı yıkıyor. sürekli dışarı çıkmak istiyor. dışarı çıkınca başına buyruk istediğini yapmak istiyor. eve sokmaya çalıştığımızda kıyametleri koparıyor. kucağına aldığında kendini atmaya çalışıyor v.s. son iki üç gündürde aşırı derece de zor uyutuyoruz. kendisi uykusu gelse bile onu uytmana izin vermiyor. düşüp bayılıncaya kadar uyumuyor. bu da gece 2 ye kadar sürüyor. bu kadar fena değildi. son bir haftadır tabiri caizse zaptedemiyoruz. ne yapacağımızı şaşırdık. sinirlerim aşırı gergin. var mı bu tarz problemler yaşayanlar ya da tanık olanlar. şu anda tavsiyelere ve desteğe çok ihityacım var.

korkma canım ya bu dönem geçiyo ama geçene kadar seni sen den götürüyo:18:
benim kızım kolik bebekti ve gazı vardı
6 ay hiç uyumdı ben kafayı yiyecektim artık
daha sonra büyüdü neyse bazı şeyleri aşmıştık bu seferde tiripler başladı uyumadı yemedi artık ben hiç çabalamadım bıraktım 2 gün aç kaldı açıktım dedi sonra uyutmak için çabalamadım saat 3 kadar oturduk 3 te bayıldı...ama hiç çabalamadım uyusun diye çabala çabala uyumuyo
3=4 gün gece böle çabaladık sonra ki günlerdede saat 10 oldu yataga kon
yaptım düzeldi geçiriyolar bu dönemi ama sende bitiyosun
sana tavsiyem çabalamayın kendi haline bırakın ben öle çözüm buldum kolay gelsin

bende geçici olduğunu düşünüyorum ama bu şekilde çok zor. sinirleri alt üst oluyor insanın. bir an bebk olduğunu unutuyorsun:)

bende geçici olduğunu düşünüyorum ama bu şekilde çok zor. sinirleri alt üst oluyor insanın. bir an bebk olduğunu unutuyorsun:)

seni çok iii anlıyorum canım ya çok zor durum biz atlattık darısı size ama benim mahvettik hala aklımdan çıkmaz 5 yaşında ikinci bebegime hamileyim inş bu böle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…