yardım lütfen

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
arkadaslar benım bebgım 8 aylık ve emeklemıyo bırakın emeklemeyı yuz ustu durunca emekler pozısyonuna bıle gecemıyo sadece yuz ustu koydugumda kendını gerı atıyo bebeklerı olanlar sızce bu normalmı cevremdekı cocuklara bakıyorum emeklıyolar ve sıralayanlar bıle var 7 aylıkken benım bebegım nıye yapmıyo merak edıyorum tembelmı acaba bebegı olanlar yardım etsın lutfen sızın bebeklerınız nezman emekledı yardım edersenız cok sewınırım

bazi bebekler emeklemeden yurur diye duymustum, benim bebegimde senin aylarda
ufaktan basladi emeklemeye bende hic emeklemeyecek sandim,
simdi de 15 aylik oldu ama yurumuyor. yani tutunup yuruyor ayakta duruyor ama
kendi kendine adim atmiyor. biraz gecikti benimkide halbuki ben 11 aylikken yurumusum
her bebek bir olmuyor aklina kotu seyler getirme gelisimi iyiyse sorun yok

oğlum 9 ayı geçti hiç emekleme belirtisi yok hep ayakta durmak istiyo onuda beceremiyo tembellikle de alakası var bazı çocuk emeklemiyo eşimde emeklemeden yürümüş inşallah oğlumda öyle olur

benim ilk oğlum hiç emeklemedi hatta yüzüstü bırakınca ağlıyodu.ama 6. aydan itibaren ben ona destekli yürüyüş yaptırırdım ve 9 aylık yürümeye başladı.benim ki biraz hızlı çıktı yanii....ı

canım her bebiş farkı oluyor benımkı 8 aylıkken yuruyordu.
çok fazla yorma kafanda arkadaşımın bır yaşında oğlu var o daha yenı emeklemeye çalışıyor yanı fazla düşünme

benimkide emeklemiyor...
galiba birden yürüyecek..
sürekli kucakta tutmamı istiyor yada ayağa kalkmak istiyor...
üzülme...

insallah dedıgınız gıbı emekleden yurur gercı emeklese de hos olurdu ılk cocugum we herseyını gormek ıstıyorum ama napaılm olmasadaolur yeterkı yurusun hıcbısı yapmıyor ama orumcekte butun evı alt ust edıyor ınsallah bıran once emekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…