Nicegirl Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 1.806 17 116 İzmir 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nicegirl #1 Merhaba.. Adetliyken ilişkide bulundum 1.5 sene önce kurtaj oldugum ıcın korkumdan ertesı gunu hapı aldım.. fena durumdayım ne yapacagımı bılmıyorum psıkolojıkmı onuda cozemedım.. bazıları adetlıyken hamıle kalman ımkansız dıyorlar.. benım ıcım rahat etmıyor.. bilmiyorumkismile
Merhaba.. Adetliyken ilişkide bulundum 1.5 sene önce kurtaj oldugum ıcın korkumdan ertesı gunu hapı aldım.. fena durumdayım ne yapacagımı bılmıyorum psıkolojıkmı onuda cozemedım.. bazıları adetlıyken hamıle kalman ımkansız dıyorlar.. benım ıcım rahat etmıyor.. bilmiyorumkismile
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.056 100.220 1.123 45 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nicegirl #2 Korkutmak istemem ama çok yakın arkadaşım regl döneminde hamile kaldı.. Bence ne olur ne olmaz bir test yapın..şutarafagitti
Korkutmak istemem ama çok yakın arkadaşım regl döneminde hamile kaldı.. Bence ne olur ne olmaz bir test yapın..şutarafagitti
shiftcan Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 2.025 556 123 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nicegirl #3 hem reglken hemde ertesi gün hapı kalmışken olması çok düşük bi ihtimal ama yine de test yapman içini rahatlatacaktır:)
hem reglken hemde ertesi gün hapı kalmışken olması çok düşük bi ihtimal ama yine de test yapman içini rahatlatacaktır:)
doctor1982 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 142 1 0 Diğer 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nicegirl #4 adetliyken gebe kalınması mümkün degildir korkmayın heleki ertesi gün hapından sonra kesinlikle olmaz.
adetliyken gebe kalınması mümkün degildir korkmayın heleki ertesi gün hapından sonra kesinlikle olmaz.