Yardım Lütfen

Minnakeller

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
642
1.818
113
34
Merhaba hanımlar. Benimki dert değil çok aslında Konuyu nereye açacağımı bilemedim açıkcası daha fazla destek alabilirim diye buraya yazıyorum.
Bebeğim neredeyse 6 aylık oldu artık ve ben ufaktan kilo vermeye başlamak istiyorum yoksa yapışacak 10 kilo üstüme.O yüzden bol salata yapacağım kendime ama sürekli bebek olduğu için yapamıyorum maalesef. O yüzden bebeğim uyuduğunda bolca yapıp dolaba atıp zamanı geldiğinde çıkarıp hazır yemek istiyorum.
Bana iyi saklama kabı markası önerebilir misiniz? Pörsümesin, su salıp bozulmasın hemen yaptığım salatalar. Gün içinde rahatça tüketeyim.
Teşekkür ederim hepinize En Büyük KK:KK200:

Son düzenleme:
Normal marketlerden aldığım kapaklı plastiklerde bile salata malzemeleri bir kaç gün dayanıyor ama sosunu yerken ilave ediyorum
Ağzı sıkı olsun yeterli bence marka şart değil

Anladım.. Saklama kabı ile ilgili çok bilgim yok. tupperware markası da çok pahalı geldi bana. belkide fiyatları normal bilemiyorum işte. Cevabınız için teşekkür ederim :)

Pahalı ama tupperware çok kaliteli, annem m.coco da kullanıyor memnun. Sosunu yerken ilave ederseniz normal kaplarda da 2 gün dayanır muhtemelen 2 güne bir yapmak da zor olmaz galiba, umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya kavuşursunuz:)

Pahalı ama tupperware çok kaliteli, annem m.coco da kullanıyor memnun. Sosunu yerken ilave ederseniz normal kaplarda da 2 gün dayanır muhtemelen 2 güne bir yapmak da zor olmaz galiba, umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya kavuşursunuz:)

iki günde bir yapabilirim :dondurma:
Şu tatlı işini yememeye başlarsam kesin vereceğim
Teşekkür ederim :KK200:

iki günde bir yapabilirim :dondurma:
Şu tatlı işini yememeye başlarsam kesin vereceğim
Teşekkür ederim :KK200:

O zaman evdeki kapları kullanın:)
Tarçınlı suyu tavsiye ederim, hatta gün içinde yarım çay kaşığı kadar toz tarçını yutarsanız şekerinizi dengeler, tatlı isteğini ortadan kaldırır:)

şekeri ve asitli içecekleri içmezsen güzel kilo verirsin ,

bu arada en mantıklısı cam kapaklı şeylerde sakla

Back
X