Yardım lütfen kızlar bir bakın

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
4ay önce 3aylık bebeğim kArnımda öldü ve ondan sonraki adetlerin 33gün de bir olmaya başladım en son adetim 29 gün geldi bende düzene giriyor dedim kendi kendime şimdi son adetimi baz alarak hesapladığımda yarın adet günüm ve dün test yapmıştım gölge gibi 2.cizgi var kuruduktan sonra gözle hemen seçiliyor ve bügünde farklı bir test yaptım yine aynı fakat 2side ilk idrar değildi elinde bir tane daha gebelik testi var diğerlerinden farklı marka şimdi ne düşünmem gerekiyor önceki adetimi baz alırsam daha adetime 4 gün var gecen ay Bayram dolayısıyla ist dışındaydık acaba hava değişimden dolayımı öyle oldu bilmiyorum göğüslerim şişti uçları acıyor 4günden beri adet olacakmışım gibi ağrım var bugün yok son 5gündür kuruyum akıntım olurdu adete yakın kızlar bana yardım edin ne yapacağımı şaşırdım

canım testte ikinci çizgi varsa hamilesindr :44:ama istersen bırkac gün daha bekle tekrarla testi :26:

Ama çizgiler çok belirgin değil acaba ben mi var gibi görüyorum eşimede gösteremedim üzülmesin diye heralde beklemekten bAşka çağrem yok diğer testi ne zaman yapsam acaba

2.sililk çizgi genelde erken hamile oldugunu gösterir.ama yanılabiliriz de.kan testi daha net sonuç verir.

4ay önce 3aylık bebeğim kArnımda öldü ve ondan sonraki adetlerin 33gün de bir olmaya başladım en son adetim 29 gün geldi bende düzene giriyor dedim kendi kendime şimdi son adetimi baz alarak hesapladığımda yarın adet günüm ve dün test yapmıştım gölge gibi 2.cizgi var kuruduktan sonra gözle hemen seçiliyor ve bügünde farklı bir test yaptım yine aynı fakat 2side ilk idrar değildi elinde bir tane daha gebelik testi var diğerlerinden farklı marka şimdi ne düşünmem gerekiyor önceki adetimi baz alırsam daha adetime 4 gün var gecen ay Bayram dolayısıyla ist dışındaydık acaba hava değişimden dolayımı öyle oldu bilmiyorum göğüslerim şişti uçları acıyor 4günden beri adet olacakmışım gibi ağrım var bugün yok son 5gündür kuruyum akıntım olurdu adete yakın kızlar bana yardım edin ne yapacağımı şaşırdım

kandan b hcg baktır kesin sonuç çıkar ....

silikde olsa o 2. çizgiyi görmek nasip olmadı bi :KK70:

büyük ihtimalle hamilesindir ama kan testi yaptırmadan da umutlanmamak lazım

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum o tarihte beta hcg testin tam sonucu çıkar daha önce olan net bi değer veremiyebilir bence usg de bile kesesi oluşmuşşsa görünebilir rabbim hayırlısını nasip etsin inşllah

KIzlar hala adet olmadım 2 gün geçti ve herhangi bir test yapmaya korkuyorum adet sancıları geçti ama ne gelen var neden giden hiç geçilmedi geçen ay erken olmuştum ama acaba geç döllenme diye birşey mi oldu bilemedim kızlar yorumlar için Sağolsun hala beklemedeyim eğer hamişsem ilk burda söylerim :)

Gecikmeli bir şekilde adet oldum ve çok sancım var parça parça belim kopuyor resmen kızlar maalesef olmadı sancıdan ağlıyorum resmen

Gecikmeli bir şekilde adet oldum ve çok sancım var parça parça belim kopuyor resmen kızlar maalesef olmadı sancıdan ağlıyorum resmen

nagihan önceikle geçmiş olsun.. senin adına üzüldüm. doktora gidiyor musun adetinde gecikme olmuş bir problem olabilir

X