Lütfen yardım acilen kızlar adete son 6 gun gerginim

Hamilesiniz bence acile gidip kan testi verin sonra da iki gunde bir vermeye devam edin pozitif çıkarsa. İlk haftalar regl olacakmis gibi ağrılar oluyor zaten normal bisey bu. Ben doktora bile ped takıp gitmistim kesin adet olcam diye o kadar kasik ağrım vardı
Yorumun umudumu yükseltti kalbim yerinden çıkacak sanki bugün acile gidemem kayinvalidemin köyüne gittik haftasonu diye yarın gidelirim yarında adet günüm zaten o kadar heyecanlıyım ki normal yani bu kasık ağrıları öyle mi bi yandan korkmuyorum iki de bir iç çamaşırıma bakıyorum
İnsallah bir sıkıntı olmaz yarın doktora gidince bize de haber verin🙏
Amin cnm çok teşekkür ederim
çizgi çok net inşallah gebesinizdir :)

Eklentiler

• 20231002_080214.jpg
    20231002_080214.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 44
Sabah ilk idrarla yaptım bugün cizgi daha belirgin çıktı 5 dk içinde birazdan kan vermeye gidicem bugun adet günüm sadece kasiklarimda agri var halada korkuyorum

Hamileyim 4 hafta 1 günlük yarın kan sonuçlarını alicam kalbim yerinden çıkacak sanki 6 gün sonra keseyi görmek için ultrasona gidicem Allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim ilginiz alakaniz icin 💕🌼
Hayırlı uğurlu olsun 🙏 adetinize kaç gun kala test yaptınız benim de 5 günüm kaldı , yumurtlama günümden sonra göğüslerim de ağrı hassasiyet oldu , sol kasıgım da ağrı var ,şişkinlik var bende ve son bir kaç gündür ilişki olduğun da sol kasıgım da ağrı oluyor siz de de bu belirtiler oldu mu bana da yardımcı olabilir misiniz kafam çok karışık

Hayırlı uğurlu olsun 🙏 adetinize kaç gun kala test yaptınız benim de 5 günüm kaldı , yumurtlama günümden sonra göğüslerim de ağrı hassasiyet oldu , sol kasıgım da ağrı var ,şişkinlik var bende ve son bir kaç gündür ilişki olduğun da sol kasıgım da ağrı oluyor siz de de bu belirtiler oldu mu bana da yardımcı olabilir misiniz kafam çok karışık
gecikme olup testte pozitif çıkmadan hiçbir belirti kesinlik vermiyor ne yazık ki :) beklemek zor ama sabır

5 gün kala yaptım cnm söylediğin tüm belirtiler vardı bende kasık ağrısı bel göğüs şişkinliği akinti gaz hazimsizlik ve kabızlık testimde silik çıktı her geçen son 5gunde çizgi koyulasti inşallah vardır cnm guzel haberlerini aliriz

Sevincim kursağımda kaldı adet günü yani 2 ekimde kan vermistim hcg 83 çıkmıştı 3. Gün snra yine verdim 184 çıktı düşük dediler bilmiyorum yarın yine vericem umudum tukeniyor
inşallah değerleriniz normal seyrinde ilerlemeye başlar, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip eder

inşallah değerleriniz normal seyrinde ilerlemeye başlar, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla evladınızı kucağınıza

inşallah değerleriniz normal seyrinde ilerlemeye başlar, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip eder
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah kucagımız boş kalmasın 💕 bugun kan verdim yarın sonuc çıkacak bakalım herseyin hayırlısı

X