Keşke erken gebelik testi alsaydın.Testte bi bozukluk varmiEki Görüntüle 2596776
Olsun onda da vardır bi hayır, en güzel zamanda en sağlıklı şekilde nasib etsin Rabbim.Test bozukmus canım bitane daha alıp yaptım tek çizgi
walla o dogum kontrol hapı mideyi bırak bana 1 ay kanama yasattı bide kasık agrısı cektim doktor bırakmama izin vermemişti ilaç bitsin öle bırak demişti akıntı konusuna gelince genelde edindiğimiz bilgilere göre yumurtlama döneminde artıyor regle yakında oluyor sonra bitiyor diyorlar ben akıntı konusunuı 7 gün 24 saat akıntı yasayan birisi olarak pek bsy söyleyemiyorum ama reglim yaklastıgında bendede artardı hatta gecen ay iyice cogaldı bide sarardı gebe oldugumu öğrendm ama sizin sanmıyorum o ilaçların etkisinden kaynaklı yan etkisinde kanama yaptıgı kanamyı kestiği filan yazar aşırı yan etkileri olan bi ilaç çünküDüzensiz içiyordum canım mideme dokunduğu için . Hapı 18 aralıkta hasta oldum daha içmedim . Ocakta 12 günüm geçti tarlusal kullanarak hasta oldum . Bu ayda 8 yada 9 günüm geçti işte. Tarlusal devam ediyorum
normalde burda inş hamilesindir dyioruz ama size tam tersi inş değilsinizdir dicem çünkü yanlıs anlamayın ama sorumsuz bi babaya 2 cocuk bile fazla yazık oluyor cocuklara her insan iyi şartlarda yetişmek ister ve dünyaya getirdiğimiz cocuklara soramıyoruz seni getirelim mi ama bak su imkanlarla yasayacaksın diye o yüzden allah hayırlısını versin tabi ama inş değilsinizdir. o ilacıda düzenli olara ve saatinde almak cok önemli bide antibiyotik filan kullanıyorsanız etkisini azaltır bide 1 gün içip diğer gün içmezseniz cok sıkıntı yaratır 24 tane vardır içinde 28 günlük bi döngüde 4 gün ilaç içmediğiniz dönemdede hamile kalma şansı olabiliyor bilginiz olsunBende akıntı miktarı çok çok az var . Bende bilincsiz bi şekilde kullanmaya başladım hapı sağlık odağındaki hemşireden aldım muayne falan olmadan
kan vernce cıkar merak etmeyin ben olmadıgını düşünüyorum testleride inceledim :)Biliyorum canımeşim de korunuyordu zaten ama korkularım biticek gibi adet olmadan
Erken gebelık testı yapın derım eczanelerde 20₺Eki Görüntüle 2595544 pardon kızlar ilk idrar damlatildiginda böle oldu . Ilk attigim resim 2 dkk sonra baktığımda boleydi
Bence hamile değilsin olmuş olsan o ikinci çizgi anında kopkoyu çıkardı adetin bu kadar gün geçmişken..sanırım doğum kontrol hapından dolayı bi düzensizlik yaşıyorsun..Canım hastaneye gidiyorum bugün öğleden sonra randevum var . Dua edin nolur insallah hamile degilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?