Bunda göremedim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda göremedim:)
Muhtemelen cikardi canim cizgi silik bile gorunmuyor kan verip icini rahatlat canim en iyisi yuzde 99 negatif cikacak benceolsa çıkardı dimi canım . Önce attigim testi adetim 3. Gün geçmesinde yaptım . Bugün adetim 5 gün geçti
Inşallah öyledir canmMuhtemelen cikardi canim cizgi silik bile gorunmuyor kan verip icini rahatlat canim en iyisi yuzde 99 negatif cikacak bence
Sabahkine inan bence hamilesin canimSabah test yaptim cift cikti aksamkide tek ben hangisine inanicam acaba
Senin ikinci çizgin çok belirgin ama kan testi yaptirdinmiSabah test yaptim cift cikti aksamkide tek ben hangisine inanicam acaba
Ama akşamki tek çizgi ciktiSabahkine inan bence hamilesin canim![]()
Akşam eşim gelince vermeyi dusunuyoruzSenin ikinci çizgin çok belirgin ama kan testi yaptirdinmi
Testlerde ac karınla yapıldı mı doğru sonuç veriyor diye duymuştum Bn kaç günün geçtiAkşam eşim gelince vermeyi dusunuyoruz
Geçmedi 8 günüm var daha normalde her gün yaparım her ay yaparım çıkmaz normaldeTestlerde ac karınla yapıldı mı doğru sonuç veriyor diye duymuştum Bn kaç günün geçti
allah gönlüne göre versin canım istiyorsan insallah hamilesindirrGeçmedi 8 günüm var daha normalde her gün yaparım her ay yaparım çıkmaz normalde
İlk idrarla yaptiysan cikmasi daha muhtemel canim ya da testte cikacak seviyeye sabah ulasti olabilirAma akşamki tek çizgi cikti
Inşallahallah gönlüne göre versin canım istiyorsan insallah hamilesindirr![]()
Olabilirİlk idrarla yaptiysan cikmasi daha muhtemel canim ya da testte cikacak seviyeye sabah ulasti olabilir