• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lutfeeeen😣😣😣😣

Allah gönlüne göre versin ne diyelim. Eğer hamile değilsen bence kesinlikle spral taktır.
Spiral de kesin çözüm değil ki canım. Kuzenim emzirirken kontrol ettirmemiş spirali kayıp hamile kalmıştı. Zaten doktorlar hiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz etkili değil diyor. Bana sorsanız en iyi doğum kontrol yöntemi hamile kalamıyorum diye stres yapmak. 8 aydır deniyorum bir kere bile hamile kalmadım çok şükür 😂

Çizgi var, hamilesiniz.
İdrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Bence kandan baktırın.

Bunda mı Var? 20200222_122542~2.jpg

Spiral de kesin çözüm değil ki canım. Kuzenim emzirirken kontrol ettirmemiş spirali kayıp hamile kalmıştı. Zaten doktorlar hiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz etkili değil diyor. Bana sorsanız en iyi doğum kontrol yöntemi hamile kalamıyorum diye stres yapmak. 8 aydır deniyorum bir kere bile hamile kalmadım çok şükür 😂
Onda zaten çok haklısın. 8 ay normal bir süre canım, yakın zamanda kalırsın inşallah.

Adetiniz gecikti mi var yok gibi ben göremedim gerçi en son attığınızda

5 günüm geçti canım. .geçen ayda 12 günüm geçmişti doğum k.h. bıraktığın için bu ayda bikac gün içtim daha içmedim . Gecikme o yüzden mi acaba

Back