Allah gönlüne göre versin ne diyelim. Eğer hamile değilsen bence kesinlikle spral taktır.Kızlar test almaya gidiyorum bekleyemedim dua edin lütfen insallah yoktur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin ne diyelim. Eğer hamile değilsen bence kesinlikle spral taktır.Kızlar test almaya gidiyorum bekleyemedim dua edin lütfen insallah yoktur![]()
Spiral de kesin çözüm değil ki canım. Kuzenim emzirirken kontrol ettirmemiş spirali kayıp hamile kalmıştı. Zaten doktorlar hiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz etkili değil diyor. Bana sorsanız en iyi doğum kontrol yöntemi hamile kalamıyorum diye stres yapmak. 8 aydır deniyorum bir kere bile hamile kalmadım çok şükürAllah gönlüne göre versin ne diyelim. Eğer hamile değilsen bence kesinlikle spral taktır.
İlk attığınız resimde de var. Dikkatli bakın ben görüyorum.Ama ilk attigim resimde çizgi yok ikiside aynı test 2 dkksonra çizgi kayboldu
Onda zaten çok haklısın. 8 ay normal bir süre canım, yakın zamanda kalırsın inşallah.Spiral de kesin çözüm değil ki canım. Kuzenim emzirirken kontrol ettirmemiş spirali kayıp hamile kalmıştı. Zaten doktorlar hiçbir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz etkili değil diyor. Bana sorsanız en iyi doğum kontrol yöntemi hamile kalamıyorum diye stres yapmak. 8 aydır deniyorum bir kere bile hamile kalmadım çok şükür![]()
Tekrar test yaptın mı?Ama ilk attigim resimde çizgi yok ikiside aynı test 2 dkksonra çizgi kayboldu
Bu biraz bulanık görünüyor bir daha foto çekebilir misin? Bir de damlatır damlatmaz çekmişsin sanırım bu fotoyu, renkler daha yerini almamış gibi.
Sanki çizgi varmış gibi ama yok ya bidaha baktım yokVar yok gibi derken anlamadim