Yardım lütfeeeeeeen

mimoza123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
100
1
Bu konu çok konuşulmuş ama yine de sormak istedim size bir daha asla dönmeyeceğini düşündüğünüz kişinin döndüğü oldu mu hiç ? Olduysa ne kadar sürede oldu ? Terkeden döner mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dönme diyorum ama arkadaßlarım döner diyor

Bu konu çok konuşulmuş ama yine de sormak istedim size bir daha asla dönmeyeceğini düşündüğünüz kişinin döndüğü oldu mu hiç ? Olduysa ne kadar sürede oldu ? Terkeden döner mi?

Yeminler mi etmedi neler neler ... Yapıcağın tek şey gözyaşlarını silmek güçlü durmak ve resti çekmek ben ağladım yalvardım geri dönmedi sonra bana her yerden ulaşmasını engelledim bir baktım gecenin üçünde kapımda diğerindede bir mesaj dayanamıyorum sen güçlü durdukça sana gelme olasılığı artar tabi neden ayrıldığınızada bağlı bizim rutin bir kavga büyüyordu büyüyordu patlıyorduk ve çok seviyoruz birbirimizi maşallah rahat bırak arama sorma mesaj atma her yerden engelle seni arayamasım mesaj atamasın sosyal medyadan falanda merak etsin sakın kıskandırmaya falan çalışma umarım her şey gönlünce olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Donmez olur mu once ben kostum terkedince de o kostu :) tabi smdi cook eskilerde kaldi zor kurtuldm kafayi yedi numara degistrdm sirf kurtulmak icin smdi hayatmda mukemmel bi insan var iyki inanmamisim ona.

Bilemiyorum ben dônmesini isterim ama bu sans vermek değil sadece bu dünyanın adaletini görmek için isterim ama bunca zaman geçti arMadı bundan sonra imkansız

X