Aynn bn bide 2 kez asilama yaptirdim ve asilamalarim cok agir gecti geberiodum 10 gun ki bnm bunye hassas simdi virus bitsin bi daha yaptircam o acilardan sonra bu bebe bni uzerse vururum totosuna yada bni az sewerseeeBen beceremedim onu ya bi türlü.. En cok da neye üzülüyorum biliyo musun 1 senedir ağrıdan acıdan geberdigim zamanlar oldu hasta oldum bir ilaç içemedim ya.. bak suanda başım çatlıyo bir ilaç içemiyorum. Vallahi çok sabrımı zorluyor bu sıpa benim
Ahhh o gebelik belirtileri !Ben 14 Mayıs'ta adet olmam gerekti adetime iki gün kala lavoboya gittiğimde peceteye çok küçük kan lekeleri geldi sonra gitti tekrar hala edet olmadım ara ara kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor yorgunluk var ama ramazandan dolayıdır diye düşünüyorum başka bir belirti yok normalde adet öncesi gögüsterimde ağrı olurdu oda olmadı test yapmaya korkuyorum uzun zamandı bebeş istiyorum hep negatif sonuç alıyorum ama iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanda test 93 olmuştu ama kanamam oldu tekrardan
Benimde adet tarihim 24 nisandı. Hala olmadım.11 12 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim.10 güne yakın ovulasyon testi kullandım yinede. Yumurtlama sonrası. Hep pozitifti.Ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım inan benim testlerle o uygulamalar hiç birbirini tutmadı herhangi bi akıntı da gözlemlemedim yumurtlama günlermde.. kaçırmaman adına ovulasyon testi kullansan iyi olur.. test işimde artık mecbur pazartesiye bıraktım ☺
Nasıl ovulasyonda pozitifi gördün ama hep pozitif mi kaldı, çatlamadı o zaman yumurtan bilemedim ki şimdiBenimde adet tarihim 24 nisandı. Hala olmadım.11 12 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim.10 güne yakın ovulasyon testi kullandım yinede. Yumurtlama sonrası. Hep pozitifti.
Kimyasalmi yasadin senAhhh o gebelik belirtileri !
her ay bütün belirtileri yaşarım ama yok hiç pozitif göremedim idrar da gördüğüm pozitifler oldu ama kanda hiç göremedim en yüksek değerim 5.48 di dünyalar benim oldu gecesinde hasta oldum
Kendini dinlemek insanı daha çok yoruyor
Hep pozitif. Bugün yine pozitif. Adet olmadım.Nasıl ovulasyonda pozitifi gördün ama hep pozitif mi kaldı, çatlamadı o zaman yumurtan bilemedim ki şimdi
Hamile misin acabaHep pozitif. Bugün yine pozitif. Adet olmadım.
Adetim gecikeli 3 hafta kadar oldu. Kanda çıkmadı. Adetten 1 hafta kadar sonra 4.7 yi gördüm. 2 gün sonra 4.4 oldu. Çarşamba tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardırHamile misin acaba
Sonra bir daha hiç bir test yapmadın mı yani nerdeyse 2 haftadır idrarda mı yapmadın ovulasyonların da full pozitif O zaman hamilesin bence sen yükselmiştir büyük ihtimalle o değer. Yani inşallahAdetim gecikeli 3 hafta kadar oldu. Kanda çıkmadı. Adetten 1 hafta kadar sonra 4.7 yi gördüm. 2 gün sonra 4.4 oldu. Çarşamba tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır
Doktor kimyasalda demedi o ay klomen kullanmıştım belki ondandı bilemiyorum ki canımKimyasalmi yasadin sen
Canım pozitif derken ikisi de aynı renk koyu kırmızı çizgi mi yoksa biri normal biri daha soluk muHep pozitif. Bugün yine pozitif. Adet olmadım.
T koyu kıpkırmızı. Net pozitif yaniCanım pozitif derken ikisi de aynı renk koyu kırmızı çizgi mi yoksa biri normal biri daha soluk mu
Üzuldum cnm insallah saglikli gebeliklerin olurDoktor kimyasalda demedi o ay klomen kullanmıştım belki ondandı bilemiyorum ki canım
Hayırlısı olsun canımÜzuldum cnm insallah saglikli gebeliklerin olur
Benimde ilk gun lekelenme oldu kahverengi sonra ki 3 gun boyle afedersin yumurta beyazi gibi icinde kan pihtilari geldi sonra kesildi ama ben ilk gun anladim yaptim ve pozitif cikti bizde 1 senden beri istiyoduk Rabbim bize ramazan gunu verdi insallah iyi haberlerini bekliyorum evde test varsâ yap
Yaptım negatif ama hala adetim gelmedi bugün 8 ci günCanim son durum ney test yaptinmi
Benim arkadaşım uzun süre gecikmişti benim gibi pko kendisi. Hafta başında test yapmıştı negatif çıktı iki gün sonra kabak gibi pozitifti hemen doktora gittik 5 haftalık gebe çıktı. Umut vermek istemem ben de sürekli olumsuz sonuç alıyorum ama umutsuz da yaşanmıyor inşallah hayırlısı olsunYaptım negatif ama hala adetim gelmedi bugün 8 ci gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?