Yardım kızlar hamileik belirtisimi böyle olup hamile olanlar varmı

Aynn bn bide 2 kez asilama yaptirdim ve asilamalarim cok agir gecti geberiodum 10 gun ki bnm bunye hassas simdi virus bitsin bi daha yaptircam o acilardan sonra bu bebe bni uzerse vururum totosuna yada bni az sewerseee

Ahhh o gebelik belirtileri !
her ay bütün belirtileri yaşarım ama yok hiç pozitif göremedim idrar da gördüğüm pozitifler oldu ama kanda hiç göremedim en yüksek değerim 5.48 di dünyalar benim oldu gecesinde hasta oldum
Kendini dinlemek insanı daha çok yoruyor

Benimde adet tarihim 24 nisandı. Hala olmadım.11 12 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim.10 güne yakın ovulasyon testi kullandım yinede. Yumurtlama sonrası. Hep pozitifti.

Benimde adet tarihim 24 nisandı. Hala olmadım.11 12 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim.10 güne yakın ovulasyon testi kullandım yinede. Yumurtlama sonrası. Hep pozitifti.
Nasıl ovulasyonda pozitifi gördün ama hep pozitif mi kaldı, çatlamadı o zaman yumurtan bilemedim ki şimdi

Kimyasalmi yasadin sen

Adetim gecikeli 3 hafta kadar oldu. Kanda çıkmadı. Adetten 1 hafta kadar sonra 4.7 yi gördüm. 2 gün sonra 4.4 oldu. Çarşamba tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır
Sonra bir daha hiç bir test yapmadın mı yani nerdeyse 2 haftadır idrarda mı yapmadın ovulasyonların da full pozitif O zaman hamilesin bence sen yükselmiştir büyük ihtimalle o değer. Yani inşallah

Öyleyse vardır canım erken gebelik testi al dene istersen müjdeli haberini bekliyoruz

Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

Canim son durum ney test yaptinmi

Yaptım negatif ama hala adetim gelmedi bugün 8 ci gün
Benim arkadaşım uzun süre gecikmişti benim gibi pko kendisi. Hafta başında test yapmıştı negatif çıktı iki gün sonra kabak gibi pozitifti hemen doktora gittik 5 haftalık gebe çıktı. Umut vermek istemem ben de sürekli olumsuz sonuç alıyorum ama umutsuz da yaşanmıyor inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…