• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar hamileik belirtisimi böyle olup hamile olanlar varmı

Ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama düzenli olduğu için adetim hep hesaplıyor dum hep önce olurdu bu aralar hep sekiyor geçen ay dört gün atladı tam testi yaptım yarım saat sonra adet oldum 🙄🙄
O zaman sana da ovulasyon testi öneririm☺️

Evet ovulasyon deniyecegim bu ayda olmazsa. Yumurtlama belirtisini de ilk bu ay gördüm
İnşallah olur da gerek kalmaz.. ben 4 aydır kullanıyorum yine de olmuyor ama ilk kullandıgında hamile kalan cook var..

kuzum bnce 2 gun bekle test yap garanti olsun yerlesme ise öle okudum gec cikabiliomus idrarda tabi deneyimliler daha ii bilir ama sabret insallah minnakin senledir 🤲🤲🤲🤲
Herkez test dio bn aksi tmm itiraf edeyim 4 tane yaptim sadece ama adetim cok gecti oyuzden 21. Gun bugun gec yumurtlamisim nerdeyse 9 gundur test fln yapmiom bkliom ölece 🤣🤣🤣🤣 nasipden öte yok belki 2.kez adet olurdum simdiye sabretmek lazim sende sabirli ol rabbim saglikla nasip etsin tüm isteyenlere annelik duygusunu evlat kokusunu tattirsin 🤲🤲🤲🤲

kuzum bnce 2 gun bekle test yap garanti olsun yerlesme ise öle okudum gec cikabiliomus idrarda tabi deneyimliler daha ii bilir ama sabret insallah minnakin senledir 🤲🤲🤲🤲
Herkez test dio bn aksi tmm itiraf edeyim 4 tane yaptim sadece ama adetim cok gecti oyuzden 21. Gun bugun gec yumurtlamisim nerdeyse 9 gundur test fln yapmiom bkliom ölece 🤣🤣🤣🤣 nasipden öte yok belki 2.kez adet olurdum simdiye sabretmek lazim sende sabirli ol rabbim saglikla nasip etsin tüm isteyenlere annelik duygusunu evlat kokusunu tattirsin 🤲🤲🤲🤲
Bekliycem test tapmıycam sabırla bekliycem bu kez 🙄

Bnde bu ay ilk kez kullandim cidden cok faydaliymis simdiye kafayi yerdim belki ama ovu testi sayesinde 2 kere yumurtladigimi ve ikincisinin gec oldugunu ögrendim
Evett canım yoksa düşün dur demi nerde bu regl nerde bu bebek diyee😁

Evett canım yoksa düşün dur demi nerde bu regl nerde bu bebek diyee😁
Cidden öle bnm adetimin dongusu 3 aydir 17. Ve 21. Döngu erken di simdiye kndimi yerdim su an 42. Dongudeyim dusun yumurtlamayi gordum die sakinim en iisi ovulasyon testi gerci ögrenene kadar cok zorlandim ama nys 🤣🤣🤣

Cidden öle bnm adetimin dongusu 3 aydir 17. Ve 21. Döngu erken di simdiye kndimi yerdim su an 42. Dongudeyim dusun yumurtlamayi gordum die sakinim en iisi ovulasyon testi gerci ögrenene kadar cok zorlandim ama nys 🤣🤣🤣
Kaç gün geçti en son yumurtlamandan belki de seninledir bebişin

Kaç gün geçti en son yumurtlamandan belki de seninledir bebişin
Sen bu soruyu sorarken icimden ah nerede wah nerede dedim 🤣🤣 5 6 pik 7 catladi bekliom garip bi halde bi saysamm ooo bir suru belirti gelio gidio 🤣 ha bu arada 2 yildir deniom ve bi cok sey denedim

Sen bu soruyu sorarken icimden ah nerede wah nerede dedim 🤣🤣 5 6 pik 7 catladi bekliom garip bi halde bi saysamm ooo bir suru belirti gelio gidio 🤣 ha bu arada 2 yildir deniom ve bi cok sey denedim
Ah ah bilmez miyim sözde test yapmıyoruz ama bak belirti belirti geziyoruz seninle hep denk geliyoruz😂

Ah ah bilmez miyim sözde test yapmıyoruz ama bak belirti belirti geziyoruz seninle hep denk geliyoruz😂
Bnde diom nerden tanidik gelio ha sen idin 🤣🤣 napalim kuzum en azindan ufak tefek mutluluk arioz ama bi liste yaptim denediklerim denemediklerim die az kaldi listenin bitmesine o liste bitti an birakiorum bu isleri madem sıpam gelmio bnde onu bklemicem tabi yapabilirsem 🤣

Nys kizlar cok ii geceler yarin gorusuruz umarim guzel ve hayirli bi gun olur 🤲

Bnde diom nerden tanidik gelio ha sen idin 🤣🤣 napalim kuzum en azindan ufak tefek mutluluk arioz ama bi liste yaptim denediklerim denemediklerim die az kaldi listenin bitmesine o liste bitti an birakiorum bu isleri madem sıpam gelmio bnde onu bklemicem tabi yapabilirsem 🤣
Ben beceremedim onu ya bi türlü.. En cok da neye üzülüyorum biliyo musun 1 senedir ağrıdan acıdan geberdigim zamanlar oldu hasta oldum bir ilaç içemedim ya.. bak suanda başım çatlıyo bir ilaç içemiyorum. Vallahi çok sabrımı zorluyor bu sıpa benim😂

Yok ben genelde böyleyim. Yumurtlamadan sonrasinsmda psikolojimi bozup burada umutlandirilip bir sürü test yaparim. Negatiflere asla inanmam adet kanamasinin bile bi kac gunu yerleşme olabilir mi diye gene umutlanirim sonra kabullenip amaan bi temizlik yapayim bari diyip enerjimi toplar koltuklara kadar siler temizlerim. Hep aynı döngü. 😂
Beni anlattın

Back