Yardım kızlar hamileik belirtisimi böyle olup hamile olanlar varmı

Benimde bugün 3 gündür geçiyor adetim geçtigi ilk gün yaptım negatifti bir daha da yapmadım nasılsa yasak geliyor yasak bitene kadar ya adet olurum ya hamile dedim saldım test mest olayını valla bende

Esyalarima ve testlerime dokunulmamasi gerektiginin farkında olacak kadar yaşamayı seviyor
Hahah kıyamam yap gitsin o zaman senden kıymetli mi inş çift görürsün bu ay

Benimde bugün 3 gündür geçiyor adetim geçtigi ilk gün yaptım negatifti bir daha da yapmadım nasılsa yasak geliyor yasak bitene kadar ya adet olurum ya hamile dedim saldım test mest olayını valla bende
Aynen ya olur ya hamilelik olur başka birşey olacak değil ya

Galiba tek ben varım sanıyordum
Yok ben genelde böyleyim. Yumurtlamadan sonrasinsmda psikolojimi bozup burada umutlandirilip bir sürü test yaparim. Negatiflere asla inanmam adet kanamasinin bile bi kac gunu yerleşme olabilir mi diye gene umutlanirim sonra kabullenip amaan bi temizlik yapayim bari diyip enerjimi toplar koltuklara kadar siler temizlerim. Hep aynı döngü.

Gidip kan verseydim çıkacak ak koyun kara koyun daa yook illa o çift çizgiyi görücem
Valla bilmiyorum bekliycem yaptığım test leri biriktirsem tek katlı iňsaat çıkacaktı nerdeyse pes etmek yok o çizgi görülcek ondan sonra kan testi

Valla bilmiyorum bekliycem yaptığım test leri biriktirsem tek katlı iňsaat çıkacaktı nerdeyse pes etmek yok o çizgi görülcek ondan sonra kan testi
Ay dimi yaaa ben ilk kanda öğrenmek istemiyorum benim gibi olan birini görünce sevindim

Sen aynı bensin vallahi aynen bende öyleyim hastalanıyoruum hala umudumu kırmıyorum sen daha iyisin ben yumurtlama döneminde itibaren aş eriyorum. Sanki tatlı ne buluyorsam yiyorum

Sen aynı bensin vallahi aynen bende öyleyim hastalanıyoruum hala umudumu kırmıyorum sen daha iyisin ben yumurtlama döneminde itibaren aş eriyorum. Sanki tatlı ne buluyorsam yiyorum
Bende öyle yaptim kilo alincam dedim duuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…