Bikaç gün daha beklemelisiniz benceBen 14 Mayıs'ta adet olmam gerekti adetime iki gün kala lavoboya gittiğimde peceteye çok küçük kan lekeleri geldi sonra gitti tekrar hala edet olmadım ara ara kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor yorgunluk var ama ramazandan dolayıdır diye düşünüyorum başka bir belirti yok normalde adet öncesi gögüsterimde ağrı olurdu oda olmadı test yapmaya korkuyorum uzun zamandı bebeş istiyorum hep negatif sonuç alıyorum ama iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanda test 93 olmuştu ama kanamam oldu tekrardan
Test yapabilirsinBen 14 Mayıs'ta adet olmam gerekti adetime iki gün kala lavoboya gittiğimde peceteye çok küçük kan lekeleri geldi sonra gitti tekrar hala edet olmadım ara ara kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor yorgunluk var ama ramazandan dolayıdır diye düşünüyorum başka bir belirti yok normalde adet öncesi gögüsterimde ağrı olurdu oda olmadı test yapmaya korkuyorum uzun zamandı bebeş istiyorum hep negatif sonuç alıyorum ama iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanda test 93 olmuştu ama kanamam oldu tekrardan
Daha önce hep nagatif test sonucu alıp üzüldüm cesaret edemedim daha birgün geçiyor edetimTest yapabilirsin
Bir tek ben sanırım yılmadan test yapıyorum. İyice psikopat oldum negatif çıktıkça hirslaniyorum. Keşke bende sabredebilsemDaha önce hep nagatif test sonucu alıp üzüldüm cesaret edemedim daha birgün geçiyor edetim
Demiycem çok teşekkür ederim inşallah bebeş vardırAdet ve bebek belirtileri oldukca benziyor. Size bir onerim olacak. Su an bu düşünceden siyrilin olabildiğince uzaklasin. Madem bebek istiyorsunuz evde yuksek sesle bu soylediklerimi tekrar edin.
*Anne olmanın kolay ve keyifli oldugunu biliyorum
*Anne olmayi hakediyorum.
*Yaradanin tanimiyla anne olmayi biliyorum.
*Rahmimin bir bebek icin hazir oldugunu biliyorum
*Yeterli ve saglikli yumurta hucrelerim olduğunu biliyorum.
Iliskinizden sonra buyuk bir mutlulukla oldu oldu oldu tesekkur ederim deyin.
Gebelik olmus gibi davranin
EEşiniz de oyle davransin.
Birlikte olmadan once
* Hamile kalacagimi biliyorum
*Hamile kalmak keyifli ve kolaydir
Deyip anin tadini cikarin. Oldu mu olacak mi diye degil biliyorum oldu seklinde konusup düşünün. Bu bilinçaltınızı olumluya yönlendirecektir.
Edemiyorum ama böyle test yapıp negatif sonuç alınca üzülüyorum beklim en azından adet olursam belki üzülmem bu kez bide böyle deniycem bu kez bekliycemBir tek ben sanırım yılmadan test yapıyorum. İyice psikopat oldum negatif çıktıkça hirslaniyorum. Keşke bende sabredebilsem
Ama yapmadan bilemezsin ki adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır at kafandan olumsuz düşünceleri yani bu ay olmazsa diğer ah olur bunda üzülecek bişey yok canımDaha önce hep nagatif test sonucu alıp üzüldüm cesaret edemedim daha birgün geçiyor edetim
Hiç olmaz korkusu sarıyor bazen insanı ondandır belki pazartesi inşalla dışarı çıkma yasağı beter bitmez inşallah o zamana kadar edet olmazsamAma yapmadan bilemezsin ki adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır at kafandan olumsuz düşünceleri yani bu ay olmazsa diğer ah olur bunda üzülecek bişey yok canım
Ölümsüz düşünme daha vakti var demek ki nasip oldumu gelecek zaten sana hepimiz aynı yollardan geçiyoruz anlıyorum seni ama bazende akışına bırakmak lazımHiç olmaz korkusu sarıyor bazen insanı ondandır belki pazartesi inşalla dışarı çıkma yasağı beter bitmez inşallah o zamana kadar edet olmazsam
Benimde ilk gun lekelenme oldu kahverengi sonra ki 3 gun boyle afedersin yumurta beyazi gibi icinde kan pihtilari geldi sonra kesildi ama ben ilk gun anladim yaptim ve pozitif cikti bizde 1 senden beri istiyoduk Rabbim bize ramazan gunu verdi insallah iyi haberlerini bekliyorum evde test varsâ yapHiç olmaz korkusu sarıyor bazen insanı ondandır belki pazartesi inşalla dışarı çıkma yasağı beter bitmez inşallah o zamana kadar edet olmazsam
Ayy inşallah canım ya ama pazartesi yi beklemem gerekicek dışarı çıkma yasağı var inşallah o zamana kadar adet olmamBenimde aynisi olmustu canim sonuc pozitif hemen o gece yaptik bende hemen test yap
Al benden de o kadar ben çareyi test almamakta buldumBir tek ben sanırım yılmadan test yapıyorum. İyice psikopat oldum negatif çıktıkça hirslaniyorum. Keşke bende sabredebilsem
Benimde adetime daha var son bi tane test var elimde kötü gunler için . Eşime diyorum test almamiz lazim bi tane daha alalim testi yapicam . Bak bak vicdanim rahatlasin diye yedekleyip yapiyorum. Yedek testi olan biri nasıl test alamasinAl benden de o kadar ben çareyi test almamakta buldum
Dün olacağım adet olmadı bugün bekledim yine olmadı tuttum kendimi nasıl olsa dört gün dışarı çıkma yasağı var bu sürede oldu oldu olmadı yapacam napayım ama pek umutlu değilim yinede psikolojik olarak olmuyor takı testi yaparım öyle olurAl benden de o kadar ben çareyi test almamakta buldum
Olursa ben dayanam yaparım o yüzden almadımBenimde adetime daha var son bi tane test var elimde kötü gunler için . Eşime diyorum test almamiz lazim bi tane daha alalim testi yapicam . Bak bak vicdanim rahatlasin diye yedekleyip yapiyorum. Yedek testi olan biri nasıl test alamasin
Eşine ver saklasınn adetin geçmeden de vermesinBenimde adetime daha var son bi tane test var elimde kötü gunler için . Eşime diyorum test almamiz lazim bi tane daha alalim testi yapicam . Bak bak vicdanim rahatlasin diye yedekleyip yapiyorum. Yedek testi olan biri nasıl test alamasin
Galiba hiç iyi değilizOlursa ben dayanam yaparım o yüzden almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?