• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar hamileik belirtisimi böyle olup hamile olanlar varmı

Ne yalan söylüyeyim bende sevindim inşallah bu testler birgün çif çizgiyi görürüz
Ne yalan söylüyeyim bende sevindim inşallah bu testler birgün çif çizgiyi görürüz
Yani seni umutlandırmak istemem ama sanki sen hamilesin gibi geldi bana yoksa lekelerin devamı gelirdi şimdiye kadar ya

Geçen ay 30. Dongumde oldum normalde 32 falan oluyo ama düzensiz 8inde yumurtlamam belirtilerden yola cikarak.
Benimkisi normalde hiç sekmezdi birgün önce olur ama bu aralar çok sitres yapıyorum bir kaç aydan bu yana hep gecikiyor

Kendimle dalga geçiyorum bende bu düzende gidersen yakında çocukların eline seni balon niyetine verirler diyorum tocuncuk gibi gecem yakındahamile olacak diye 😂😂
Her ay başı ben spora basliyorum biraksamda olsun baslamakta önemli 😂

Benimkisi normalde hiç sekmezdi birgün önce olur ama bu aralar çok sitres yapıyorum bir kaç aydan bu yana hep gecikiyor
Benimde duzensizdi ama geçen aylar baya gecikti etkileniyoruz. Yumurtlamadan kaç gün sonra idrarfa sonuç çıkar

Geçen ay 30. Dongumde oldum normalde 32 falan oluyo ama düzensiz 8inde yumurtlamam belirtilerden yola cikarak.
O zaman inşallah suan yumurtan spermiyle bulusmuş tüplerde geziyorlardır el elee 🤗

Benimde duzensizdi ama geçen aylar baya gecikti etkileniyoruz. Yumurtlamadan kaç gün sonra idrarfa sonuç çıkar
Galiba adetten sonra kesin sonuç çıkıyormuş ama erken gebelik test leri varmış onlar adet gününden önce gösteriyormuş

İnşallahh. Ben normalde 30 undan sonra adet oluyorum ama geçen ay 30unda oldum ya bu ay 30 u mu adet günüm 😅
Yumurtlama tarihinden eminsen 14 16 gün sonra adet olunuyor yumurtlamadan 14 gün sonra da idrarda görürsün sonucu. Da işte bende tutmadı bu bu ay. Ovulasyon kullandım, ya hamileyim idrara geçmedi sonuc ya da kist falan oluştu 3 gün geçiyor adetim ki saat gibidir 🤷🏻‍♀️

Yumurtlama tarihinden eminsen 14 16 gün sonra adet olunuyor yumurtlamadan 14 gün sonra da idrarda görürsün sonucu. Da işte bende tutmadı bu bu ay. Ovulasyon kullandım, ya hamileyim idrara geçmedi sonuc ya da kist falan oluştu 3 gün geçiyor adetim ki saat gibidir 🤷🏻‍♀️
Aaa insallah hamilesindir testi tekrarla bakalım benim streste geciktirdi. Yumurtlama donemini telefondan takip ediyorum kramplar ve akıntıdan tahmin ettim

Ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama düzenli olduğu için adetim hep hesaplıyor dum hep önce olurdu bu aralar hep sekiyor geçen ay dört gün atladı tam testi yaptım yarım saat sonra adet oldum 🙄🙄

Aaa insallah hamilesindir testi tekrarla bakalım benim streste geciktirdi. Yumurtlama donemini telefondan takip ediyorum kramplar ve akıntıdan tahmin ettim
Ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım inan benim testlerle o uygulamalar hiç birbirini tutmadı herhangi bi akıntı da gözlemlemedim yumurtlama günlermde.. kaçırmaman adına ovulasyon testi kullansan iyi olur.. test işimde artık mecbur pazartesiye bıraktım ☺️

Ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım inan benim testlerle o uygulamalar hiç birbirini tutmadı herhangi bi akıntı da gözlemlemedim yumurtlama günlermde.. kaçırmaman adına ovulasyon testi kullansan iyi olur.. test işimde artık mecbur pazartesiye bıraktım ☺️
Evet ovulasyon deniyecegim bu ayda olmazsa. Yumurtlama belirtisini de ilk bu ay gördüm

Back