- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Hahahaha ayyyy güldüm gerçekten..durumumuz oldukça vahimBu en basiti bi ara bebeği camsil yatan bayan konu açmıştı bebeği hastaneye yetiştirmek yerine burda kendisine kızan bayanlara cevap yetiştiriyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha ayyyy güldüm gerçekten..durumumuz oldukça vahimBu en basiti bi ara bebeği camsil yatan bayan konu açmıştı bebeği hastaneye yetiştirmek yerine burda kendisine kızan bayanlara cevap yetiştiriyordu
Şurup olan ventolinden 2 kere verdim kızıma yan etkilerinde titreme yazıyordu. Her seferinde de uykusunda garip şekilde titreyip konuştuğunu farkettim bir daha vermedim. Fıs fıs olanı kullanıyoruz doktor verdikçe ama sizin çocuk buhara ekleneni içmiş. Ben direkt hastaneye gitmiştim.
kızıma da vicks şurup vermişti doktoru hastalandığında..yarım ölçek tadına bakayım dedim dediğiniz gibi baş dönmesi halsizlik fena oldum..direk çöpe attım..Ben dediginiz surubu kullandim. Yetiskin halimle carpintidan olecegim sandim. Elim ayagim titredi cok fena. Bana gore tehlikeli bir ilac.
kızıma da vicks şurup vermişti doktoru hastalandığında..yarım ölçek tadına bakayım dedim dediğiniz gibi baş dönmesi halsizlik fena oldum..direk çöpe attım..
Geçmiş olsun arkadaşım.O kadar şey yazmışsınız tabiki de götürdüm buraya yazma sebebim o ilacı bilen varmı diye yazdım bende saglikciyim ama benim bile bildiğim unuttum çocuk olunca ilk defa geldi başıma
Çok çok geçmiş olsunTeşekkür ederim
Evet bende kızıma verilen başka bir ilacı içmiştim yine bu tarz bir ilaçtı hastanelik oldum. Kalp atışım 120leri geçmişti. Ventolinde kızımı bir garip yaptı 2. Verişimde emin oldum uykuda olduğu için ilk sefer hastalıktan diye düşündüm. Şurubunu pek sevmiyorum o yüzdenBen dediginiz surubu kullandim. Yetiskin halimle carpintidan olecegim sandim. Elim ayagim titredi cok fena. Bana gore tehlikeli bir ilac.
Ya ben o ilacı ilk defa gördüm doktor yüzüme baktı güldü bişi olmaz dedi ama kendi Dr aldım acilen götür dedi ama acil deki Dr birsey olmaz maşallah gözlere bak bişi yok bü hafif bir ilaç ve buharla verildiği için birsey olmayacağını söyledi ve ilaç yarım içtiği için bi yarimda buharla verdiler şükür iyi uyumaya çalışıyoruz
Teşekkür ederim iyi gecelerAllah başka sıkıntı yasatmasin
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
İyi geceler
Teşekkür ederim iyi gecelerAllah başka sıkıntı yasatmasin
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
İyi geceler