• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım kızım ventolin içmiş

Ventolin balgam söktürücü zaten oglum dan biliyorum sürekli kullanıyoruz bisey olmaz gene de doktora goturebilirsiniz

Böyle durumlarda yazıp, cevap bekleyenleri gerçekten anlayamıyorum.Acile gitmek çok mu zor

Böyle bir şey olsa bir an düşünmez hastaneye koşardım. Nasıl rahatsınız..

Şurup olan ventolinden 2 kere verdim kızıma yan etkilerinde titreme yazıyordu. Her seferinde de uykusunda garip şekilde titreyip konuştuğunu farkettim bir daha vermedim. Fıs fıs olanı kullanıyoruz doktor verdikçe ama sizin çocuk buhara ekleneni içmiş. Ben direkt hastaneye gitmiştim.

Ben dediginiz surubu kullandim. Yetiskin halimle carpintidan olecegim sandim. Elim ayagim titredi cok fena. Bana gore tehlikeli bir ilac.

Ben dediginiz surubu kullandim. Yetiskin halimle carpintidan olecegim sandim. Elim ayagim titredi cok fena. Bana gore tehlikeli bir ilac.
kızıma da vicks şurup vermişti doktoru hastalandığında..yarım ölçek tadına bakayım dedim dediğiniz gibi baş dönmesi halsizlik fena oldum..direk çöpe attım..

kızıma da vicks şurup vermişti doktoru hastalandığında..yarım ölçek tadına bakayım dedim dediğiniz gibi baş dönmesi halsizlik fena oldum..direk çöpe attım..

O öksürük şurubu ne güzel kafa yapıyor
Ben de kullandım bi ölçek içince off kafam bi dünya oluyodu sızıp kalıyodum
Alkolde o kafayı bulamadım valla. Benim favorim :)

Bir şey olmaz. Ama rahatlığınıza hayran kaldım. İnsan hemen en yakın acile gider. Yukarıda birisi zehir danışmayı yazmış. Güzel fikir. Böyle şeylerin burada sorulması sorumsuzluk. Gerçekten bir şey olmaz diyorum. Ama bu kadar ciddi bir konuda bana gözünüz kapalı inanacak mısınız.?

Çamaşır suyu içmiş olsa burda konu açamazdı arkadaş. Ama her ilacın aşırı dozunda vücuda zararı vardır bu ya ilk saatlerde ya da günler sonra kendini gösterebilir. Karaciğer ve böbrek ilk etapta bu tarz şuruplarda ilaçlarda direkt etkide kalkan görevi yapıyor diğer organlara zarar verme sürecini ya azaltıyor ya da engelliyor. Fazla doz alımında vücut alerjik tepkide verebilir bu yüzden çocuğu her ihtimale karşı doktora gösterin onlar daha iyi bilirler hatta ben olsam içim rahat etmez ikinci bir doktora daha gösterirdim yavrumu.

O kadar şey yazmışsınız tabiki de götürdüm buraya yazma sebebim o ilacı bilen varmı diye yazdım bende saglikciyim ama benim bile bildiğim unuttum çocuk olunca ilk defa geldi başıma

Ya ben o ilacı ilk defa gördüm doktor yüzüme baktı güldü bişi olmaz dedi ama kendi Dr aldım acilen götür dedi ama acil deki Dr birsey olmaz maşallah gözlere bak bişi yok bü hafif bir ilaç ve buharla verildiği için birsey olmayacağını söyledi ve ilaç yarım içtiği için bi yarimda buharla verdiler şükür iyi uyumaya çalışıyoruz

Evet bende kızıma verilen başka bir ilacı içmiştim yine bu tarz bir ilaçtı hastanelik oldum. Kalp atışım 120leri geçmişti. Ventolinde kızımı bir garip yaptı 2. Verişimde emin oldum uykuda olduğu için ilk sefer hastalıktan diye düşündüm. Şurubunu pek sevmiyorum o yüzden

Ya ben o ilacı ilk defa gördüm doktor yüzüme baktı güldü bişi olmaz dedi ama kendi Dr aldım acilen götür dedi ama acil deki Dr birsey olmaz maşallah gözlere bak bişi yok bü hafif bir ilaç ve buharla verildiği için birsey olmayacağını söyledi ve ilaç yarım içtiği için bi yarimda buharla verdiler şükür iyi uyumaya çalışıyoruz

Allah başka sıkıntı yasatmasin
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
İyi geceler

Hemen hastaneye gidin benm kardesimde misafirlikte mutfakta tansiyon hapi bulmus icmis allahtan bize soledi ictigini hemen acile gittik ordan bizi ambulansla arastirma hastanesine sevketiler midesini yikamislardi doktor az daha gec gelseydiniz kana karisip olebilirdi dedi hic unutmuyorum o gunu cok aciydi:KK61:

Back