• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi yardım kına abiyesi için

nilepis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
234
50
118
kızlar kına abiyemi almaya gidicem. ama aklımda bişi yok. renk model vs. bana fikir ve nerelerden bakabileceğimi söylermisiniz..bindallımda henüz hazır değil..:(..

Eğer kınada abiye ve bindallıyı ayrı ayrı giyeceksen, abiyeni kırmızı almamanı tavsiye ederim.
Çünkü bindallılar genel anlamda kırmızı oluyorlar, iki farklı renk giymiş olursun ve hoş durabilir.
Benim kına kıyafetim saks mavisi idi, bindallım kırmızı, osmanlı tarzındaydı.
Herkes iki kıyafeti de çok beğenmişti... :34:

Kına kıyafetin şu tarzda olabilir (kırmızı renk fazlasıyla önerildiği için kırmızı renk olanları ekledim)

$11.jpg $108769818tg3.jpg $FLR-P2427.jpg $kina-gecesi-abiye-modeli-5.jpg $prev_kirmizi-abiye-4.jpg $untitled.jpg $uzun-abiye-modeli-7-360x600.jpg

Benim kına abiyem aşağı yukarı buydu:
$SAKS-MAVI-ABIYE-DUGUN-NISAN-KINA-ELBISESI-44-46__69062047_0.jpg

Diğer saks mavisi abiyeler de böyle, fakat sen bu fotoğraflar ile sınırlı kalma.
İnan bana burada birşey beğensen bile, dışarı çıkıp üzerine kıyafetleri denemeye başlayınca, kafanda birşey oturacak.
Vücuduna yakışan, senin içine sinen ne olursa, onu seçeceksindir. O yüzden fazla strese girme... :34:

$Buyuk-Beden-Abiye-Elbise-Modelleri-10.jpg $2012-abiye-modelleri-4.jpg $MUHTESEM-UZUN-ABIYE-PARTI-BALO-ELBISESI__61732838_5.jpg $saks-mavisi-husniye-moda-abiye-uzun-elbiseleri.jpg Eki Görüntüle 624318 $yhst7636015740521119601.jpg

Bana göre kına kıyafetin ne çok sade olmalı, ne de abartılı olmalı.
İkisinin ortası birşey... Burada en çok 1. 2. ve en sondaki kıyafeti çok beğendim ben... :34:

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra bindallılarda da değişim oldu bence.
Diziye istinaden bu tarz bindallılar tercih ediliyor:
Eki Görüntüle 624329 $bindalli-modeleri-4.jpg $MODAGALERI-HURREM-KINA-ABIYE-ELBISE-BINDALLI__47030498_0.jpg $MODAGALERI-HURREM-KINA-ABIYE-ELBISE-BINDALLI__55834883_0.jpg $pr_01_11_min.jpg
Eğer böyle bir abiye-bindallı karışımı bir kıyafet almayı düşünüyorsan,
bence abiye almana gerek kalmaz, sadece bu kıyafet ile kalabilirsin.
Maddi anlamda da rahatlık sağlar, çünkü bunlar kiralanabiliyorda.
Ben abiyemi satın almış, bindallıyı ise kiralamıştım.

Normal bindallılar bu şekilde oluyor, kiralayacağınız yere göre 60-200 TL arasında değişir (yukarıdaki modelleri de kapsıyor bu fiyat).
Bindallıda artan özelliğe göre fiyatı artar.
Ayrıca tavsiyem, eğer yaz aylarında evleneceksen, çok kalın kumaşa sahip olmayan bir bindallı seçmen.
Yoksa çok sıcaklar, kıyafetin içinde rahatsız olursun... :34:

$untitled.jpg $untitled1.png

bence kınada farklı renklerde giyebilirsin zaten bindallın kırmızı olucak...ben şahsen kendim için yeşil koyu tonlarında prenses model gelinliklere benzeyen straplez bi elbise düşünüyorum,bindallı için de bulabilirsem mor ama bulamazsam yine kırmız olucak...

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra bindallılarda da değişim oldu bence.
Diziye istinaden bu tarz bindallılar tercih ediliyor:
Eki Görüntüle 624329 Eki Görüntüle 624330 Eki Görüntüle 624331 Eki Görüntüle 624332 Eki Görüntüle 624333
Eğer böyle bir abiye-bindallı karışımı bir kıyafet almayı düşünüyorsan,
bence abiye almana gerek kalmaz, sadece bu kıyafet ile kalabilirsin.
Maddi anlamda da rahatlık sağlar, çünkü bunlar kiralanabiliyorda.
Ben abiyemi satın almış, bindallıyı ise kiralamıştım.

Normal bindallılar bu şekilde oluyor, kiralayacağınız yere göre 60-200 TL arasında değişir (yukarıdaki modelleri de kapsıyor bu fiyat).
Bindallıda artan özelliğe göre fiyatı artar.
Ayrıca tavsiyem, eğer yaz aylarında evleneceksen, çok kalın kumaşa sahip olmayan bir bindallı seçmen.
Yoksa çok sıcaklar, kıyafetin içinde rahatsız olursun... :34:

Eki Görüntüle 624335 Eki Görüntüle 624336

siz bindallınızı nereden kiraladınız?
bir de ne kadara
?

siz bindallınızı nereden kiraladınız?
bir de ne kadara
?

Ben bindallimi bir gelinlikciden, Fatih`ten kiralamistim ve paylastigim resimlerdeki gibi bir bindalliydi. Fakat kiraladigimiz gelinlikci tanidik oldugu icin ve kayinvalidemleri tanidigi icin, onlar odedi fiyatini, bana ne kadar oldugunu soylememislerdi... Fakat sembolik bir rakkam odendigini tahmin ediyorum...

Ben bindallimi bir gelinlikciden, Fatih`ten kiralamistim ve paylastigim resimlerdeki gibi bir bindalliydi. Fakat kiraladigimiz gelinlikci tanidik oldugu icin ve kayinvalidemleri tanidigi icin, onlar odedi fiyatini, bana ne kadar oldugunu soylememislerdi... Fakat sembolik bir rakkam odendigini tahmin ediyorum...

Teşekkür ederim
mutluluklar dielrim size :) :nazar:

Back