• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum acil

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
kızlar sonunda evimizi aldık içini döşemeye başlıcaz yavaş yavaş ama mobilya konusunda karar veremedim duvarlar kum beji kapılar ve yer döşemelerinin rengi aynı yer döşemesinin rengini paylaşıyorum nerenk mobılya ve koltuk almalıyım lütfen yardım edin kafam cok karıstı acık renk ıstıyorum ama cok çiğ durcak bu renklerle

kızlar sonunda evimizi aldık içini döşemeye başlıcaz yavaş yavaş ama mobilya konusunda karar veremedim duvarlar kum beji kapılar ve yer döşemelerinin rengi aynı yer döşemesinin rengini paylaşıyorum nerenk mobılya ve koltuk almalıyım lütfen yardım edin kafam cok karıstı acık renk ıstıyorum ama cok çiğ durcak bu renklerle

CAnım öncelikle hayırlı oLsun diliyorumm.. :1hug:

Renk istiyorum demişsin... Benimde istediqim renkleri yazmışsın kumbeji çok şık duruo dwarda qerçkten qsel bi seçim olmuş... Yer döşemesi çok koyu çok toz kaplar bunu düşün derim benn canımm...

Koltuk takımlarını bunlara uyqun olarak krem - kahwe seçebilirsin....
Yemek odanı da krem - kahwe alabilirsinn ona uygun olarak bence çok şıkta olur... tabi seçim senin tatlımm kaydirigubbakcemile4

Tekrar hayırlı oLsunn, çok mutlu oLman dileqiyle :1hug:

bnce deri koltuk olabilr yada hani bir tane 4 lü 1 üçlü 2tane ikili varya kolları acı kahve yada kahverengi gderi gövdeside krem rengi kum beji gibi ama perdeler uygun olsun duvarları boyata bilirsin ama sana kalmış bir durum bu arada hayırlı olsun şkerim düğün ne zamn ?

bnce deri koltuk olabilr yada hani bir tane 4 lü 1 üçlü 2tane ikili varya kolları acı kahve yada kahverengi gderi gövdeside krem rengi kum beji gibi ama perdeler uygun olsun duvarları boyata bilirsin ama sana kalmış bir durum bu arada hayırlı olsun şkerim düğün ne zamn ?

nisanda ama biz şimdiden arastırmaya basladık yavastan doseyelim borcu bitirelim diye düşüdük anca olur heralde :dance:

Back