- 30 Nisan 2023
- 1.480
- 1.518
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bana iki konu da abartılı geldi.. Elltin sana aşık dememizi bekliyor galibaDün akşamki tuhaf davranan elti konusundan esinlenilmiş, abartarak yazılmış sanki. Bana geçmedi.
At özelden fotoğrafını ben yaptırayım karakalem çalışmasını. Ama söz ver salona asacaksın. Yemek masasına yakın olsunNiye kimse benle karakalem resmimizi yaptırıp cerceveletmedi diye hayatımı sorguladım. Kocası yapmıyo ayol insanın. Bu nası romantizm.
Evin dekoruna ve tarzıma hiç uygun değil deyin bence, üzülürse üzülsün.Arkadaşlar selam. Başlığımi gören şok olmustur ama gerçekten artık komedi filminin içinde yaşıyor gibiyim. 10 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür eşimle geçinip gidiyoruz bir sorunumuz yok. Ama benim bir eltim varki ne desem ne anlatsam kelimeler kiyafetsiz. Hersabah istisnasiz her sabah aynı saatte günaydin canımcim diye mesejla uyanıyorum. Bugün nasılsın ne yapacaksin ne pisirceksin nerdesinlerle devam ediyor mesajlar. Yalnız değil gurbette değil hadi diyeyim bana takti. Gece iyigeceler kokulu öpücüklerle bitiyor rüyanda beni gör bile diyor bazen. Hadi kalp kirmayim diye bişey demiyorum. Zaten hemen alınıp hastalanıyor. Sonra bana kolunda serumla foto atıyor. Beni çarşıda pazarda biriyle görse hemen imali sözler paylaşıyor. Bı ortamda bana sorulan bütün şahsi şeylere benden evvel cevap veriyor benimle ilgili bütün her bilgiye sahip.ama en sonki olay artık sinirlerimi bozdu akşam bize geldiler elinde bı paket tablo sandım sarmış süslemiş belliki hediye bana verdi bı açtim ki eltimle ikimizin karakalem çizilmiş fotosu. Ayrı yerlerden almış birlestirtmis yapan kişiye böyle sarilmisiz birbirimize. Şoktan agzim açık kaldı eşide saf saf siritiyo teşekkür ettim ne diyim bunu dedi oturma odan için yaptırdim. Çerçeve rengini falan mobilyana göre seçtim suraya asarsin dedi. Oturma odamın duvarında eltimle sarılmış resmimiz hayali bile inanılmaz ben napicam bu kadını
Tablo kısmında gülmekten krize girdim hiç beklemiyodum. Birbirleriyle kaçan elti haberine hic hazır değilim lütfen aranıza mesafe koyArkadaşlar selam. Başlığımi gören şok olmustur ama gerçekten artık komedi filminin içinde yaşıyor gibiyim. 10 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür eşimle geçinip gidiyoruz bir sorunumuz yok. Ama benim bir eltim varki ne desem ne anlatsam kelimeler kiyafetsiz. Hersabah istisnasiz her sabah aynı saatte günaydin canımcim diye mesejla uyanıyorum. Bugün nasılsın ne yapacaksin ne pisirceksin nerdesinlerle devam ediyor mesajlar. Yalnız değil gurbette değil hadi diyeyim bana takti. Gece iyigeceler kokulu öpücüklerle bitiyor rüyanda beni gör bile diyor bazen. Hadi kalp kirmayim diye bişey demiyorum. Zaten hemen alınıp hastalanıyor. Sonra bana kolunda serumla foto atıyor. Beni çarşıda pazarda biriyle görse hemen imali sözler paylaşıyor. Bı ortamda bana sorulan bütün şahsi şeylere benden evvel cevap veriyor benimle ilgili bütün her bilgiye sahip.ama en sonki olay artık sinirlerimi bozdu akşam bize geldiler elinde bı paket tablo sandım sarmış süslemiş belliki hediye bana verdi bı açtim ki eltimle ikimizin karakalem çizilmiş fotosu. Ayrı yerlerden almış birlestirtmis yapan kişiye böyle sarilmisiz birbirimize. Şoktan agzim açık kaldı eşide saf saf siritiyo teşekkür ettim ne diyim bunu dedi oturma odan için yaptırdim. Çerçeve rengini falan mobilyana göre seçtim suraya asarsin dedi. Oturma odamın duvarında eltimle sarılmış resmimiz hayali bile inanılmaz ben napicam bu kadını
Haberlerden duymadımhaber miydi neydi bu
ben hiç rastlamamışım
konu sahibi küserse küssün hasta da olabilir
koyun mesafenizi bu ne böyle
korktum ben bu kadından
Olmaz yatak basiniza asın, oradan sizi izlesin.Arkadaşlar selam. Başlığımi gören şok olmustur ama gerçekten artık komedi filminin içinde yaşıyor gibiyim. 10 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür eşimle geçinip gidiyoruz bir sorunumuz yok. Ama benim bir eltim varki ne desem ne anlatsam kelimeler kiyafetsiz. Hersabah istisnasiz her sabah aynı saatte günaydin canımcim diye mesejla uyanıyorum. Bugün nasılsın ne yapacaksin ne pisirceksin nerdesinlerle devam ediyor mesajlar. Yalnız değil gurbette değil hadi diyeyim bana takti. Gece iyigeceler kokulu öpücüklerle bitiyor rüyanda beni gör bile diyor bazen. Hadi kalp kirmayim diye bişey demiyorum. Zaten hemen alınıp hastalanıyor. Sonra bana kolunda serumla foto atıyor. Beni çarşıda pazarda biriyle görse hemen imali sözler paylaşıyor. Bı ortamda bana sorulan bütün şahsi şeylere benden evvel cevap veriyor benimle ilgili bütün her bilgiye sahip.ama en sonki olay artık sinirlerimi bozdu akşam bize geldiler elinde bı paket tablo sandım sarmış süslemiş belliki hediye bana verdi bı açtim ki eltimle ikimizin karakalem çizilmiş fotosu. Ayrı yerlerden almış birlestirtmis yapan kişiye böyle sarilmisiz birbirimize. Şoktan agzim açık kaldı eşide saf saf siritiyo teşekkür ettim ne diyim bunu dedi oturma odan için yaptırdim. Çerçeve rengini falan mobilyana göre seçtim suraya asarsin dedi. Oturma odamın duvarında eltimle sarılmış resmimiz hayali bile inanılmaz ben napicam bu kadını
Ayyy afedersin ama kahkaha attımArkadaşlar selam. Başlığımi gören şok olmustur ama gerçekten artık komedi filminin içinde yaşıyor gibiyim. 10 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür eşimle geçinip gidiyoruz bir sorunumuz yok. Ama benim bir eltim varki ne desem ne anlatsam kelimeler kiyafetsiz. Hersabah istisnasiz her sabah aynı saatte günaydin canımcim diye mesejla uyanıyorum. Bugün nasılsın ne yapacaksin ne pisirceksin nerdesinlerle devam ediyor mesajlar. Yalnız değil gurbette değil hadi diyeyim bana takti. Gece iyigeceler kokulu öpücüklerle bitiyor rüyanda beni gör bile diyor bazen. Hadi kalp kirmayim diye bişey demiyorum. Zaten hemen alınıp hastalanıyor. Sonra bana kolunda serumla foto atıyor. Beni çarşıda pazarda biriyle görse hemen imali sözler paylaşıyor. Bı ortamda bana sorulan bütün şahsi şeylere benden evvel cevap veriyor benimle ilgili bütün her bilgiye sahip.ama en sonki olay artık sinirlerimi bozdu akşam bize geldiler elinde bı paket tablo sandım sarmış süslemiş belliki hediye bana verdi bı açtim ki eltimle ikimizin karakalem çizilmiş fotosu. Ayrı yerlerden almış birlestirtmis yapan kişiye böyle sarilmisiz birbirimize. Şoktan agzim açık kaldı eşide saf saf siritiyo teşekkür ettim ne diyim bunu dedi oturma odan için yaptırdim. Çerçeve rengini falan mobilyana göre seçtim suraya asarsin dedi. Oturma odamın duvarında eltimle sarılmış resmimiz hayali bile inanılmaz ben napicam bu kadını
Peki siz "eltim bana göz koydu" başlığınızdakiArkadaşlar selam. Başlığımi gören şok olmustur ama gerçekten artık komedi filminin içinde yaşıyor gibiyim. 10 yıllık evliyim bir kızım var çok şükür eşimle geçinip gidiyoruz bir sorunumuz yok. Ama benim bir eltim varki ne desem ne anlatsam kelimeler kiyafetsiz. Hersabah istisnasiz her sabah aynı saatte günaydin canımcim diye mesejla uyanıyorum. Bugün nasılsın ne yapacaksin ne pisirceksin nerdesinlerle devam ediyor mesajlar. Yalnız değil gurbette değil hadi diyeyim bana takti. Gece iyigeceler kokulu öpücüklerle bitiyor rüyanda beni gör bile diyor bazen. Hadi kalp kirmayim diye bişey demiyorum. Zaten hemen alınıp hastalanıyor. Sonra bana kolunda serumla foto atıyor. Beni çarşıda pazarda biriyle görse hemen imali sözler paylaşıyor. Bı ortamda bana sorulan bütün şahsi şeylere benden evvel cevap veriyor benimle ilgili bütün her bilgiye sahip.ama en sonki olay artık sinirlerimi bozdu akşam bize geldiler elinde bı paket tablo sandım sarmış süslemiş belliki hediye bana verdi bı açtim ki eltimle ikimizin karakalem çizilmiş fotosu. Ayrı yerlerden almış birlestirtmis yapan kişiye böyle sarilmisiz birbirimize. Şoktan agzim açık kaldı eşide saf saf siritiyo teşekkür ettim ne diyim bunu dedi oturma odan için yaptırdim. Çerçeve rengini falan mobilyana göre seçtim suraya asarsin dedi. Oturma odamın duvarında eltimle sarılmış resmimiz hayali bile inanılmaz ben napicam bu kadını
Deme öyle deme deme deme rahmi repliği geldi aklimaFatmagülün sucu ne - Rahmi karakteri
Kaynınız galiba